MAINOS


Tämän osion kaikki artikkelit ovat Veikkaus Oy:n mainosaineistoa. Voittotarinat perustuvat aitoihin voittajahaastatteluihin.
MAINOS Veikkaus

200 000 euron junamatka Helsinkiin ja miljoona tilille kertakokeilulla – lue uskomattomat Kenon voittaja-tarinat

Julkaistu:

Veikkauksen Keno keikkuu vuosi toisensa jälkeen suomalaisten rahapelisuosikkina. Se ei ole mikään ihme, sillä pelkästään viime vuonna Kenosta voitettiin käsittämättömästi yli 47 miljoonaa kertaa. Se tekee keskimäärin 130 000 voittoa joka päivä ympäri Suomea.
Jaossa on myös ollut valtavasti rahaa. Vuonna 2017 peräti 226 kansalaista voitti Kenosta 20 000 euroa tai enemmän. Tuosta joukosta noin kymmenesosa rikastui 150 000 - 200 000 eurolla.

Esimerkiksi heinäkuun lopulla erään pelaajan piipahdus Järvenpään K-citymarketiin kannatti. Express-pelinä eli valmiiksi hinnoiteltuna pikapelinä ja yhden euron panoksella pelattu peli jysäytti ilta-arvonnassa kymmenen oikeaa numeroa. Se toi onnekkaan tilille 200 000 euroa.

Marraskuussa sama summa matkasi Pieksämäelle niin ikään kymmenen numeron täysosumalla. Jälleen vain yhden euron panoksella pelattu peli oli sillä kertaa pelattu Veikkauksen netissä, joten voittorahat mäjäytettiin suoraan voittajan tilille.

Sen sijaan eräs toinen pelaaja joutui lunastamaan voittonsa Veikkauksen pääkonttorilta Vantaalta, koska ei ollut käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia. Tammikuussa uutisoidussa tapauksessa seinäjokinen mies matkusti junalla Pohjanmaalta Vantaalle.

- En ole 40 vuoteen astunut junan kyytiin. Se oli vuonna 1975, kun viimeksi matkustin junalla ja nyt taas, mies naurahti tuolloin Veikkaukselle.

Mutta syykin oli hyvä - nimittäin perillä odottaneet 200 000 euroa.

Muutama miljonäärikin leivottiin viime vuonna. Ja nyt kannattaa lukea tarkkaan, sillä tarinan opetus on kaikessa yksinkertaisuudessaan tämä: koskaan ei voi tietää, milloin onni osuu omalle kohdalle.

Tästä täydellisenä esimerkkinä käy eräs espoolaisnainen, joka päätti viime syyskuussa pelata Kenoa hetken mielijohteesta. Uskomatonta kyllä, kyseessä oli ensimmäinen kerta, kun nainen kokeili Kenoa.

- Mieheni vinkkasi, että pitäisikö kokeilla pelata Kenoa netissä. Valitsin sitten peliin kaikki mausteet kuten Kunkkukertoimen, nainen kertoi myöhemmin Veikkaukselle.

Vielä samana iltana hän istahti sohvalle ja katseli piruuttaan tv:stä Kenon ilta-arvonnan. Hämmästys oli melkoinen.

- Tajusin, että kaikki numerothan menivät oikein.

Se tarkoitti miljoonan euron tilipäivää. Miljoonan!

Espoolaisnainen oli Veikkauksen etuasiakas, joten miljoona euroa mäjähti suoraan hänen tililleen.

Kyseessä oli toinen viime vuoden miljoonan euron voitto; toinen osui tammikuussa K-Supermarket Oulaiseen.

Lataa Veikkauksen sovellus älypuhelimeesi Apple Storesta tai Microsoft Storesta.

Kiinnostaako Keno?

  • Kenossa on kolme arvontaa päivittäin, klo 14.45, klo 20.45 ja klo 22.45.
  • Kenossa valitaan riviin 2–10 numeroa ja riville panos 0.50–10 € väliltä.
  • KunkkuKertoimet on Kenon lisäpeli, jonka voi liittää riviin maksamalla panoksen suuruisen lisämaksun.
  • KunkkuKertoimilla voittosumma voi olla yli kaksinkertainen KunkkuNumeron osuessa riviin.
  • Lisätietoa numeroiden määrän, panoksen ja KunkkuKertoimien vaikutuksesta voittosummiin osoitteessa Veikkaus.fi/Keno.

MAINOS Veikkaus
Lue myös:

MAINOS