MAINOS


Tämän osion kaikki artikkelit ovat Veikkaus Oy:n mainosaineistoa. Voittotarinat perustuvat aitoihin voittajahaastatteluihin.
MAINOS Veikkaus

Käsittämättömät luvut julki: Kenosta voitettiin vuonna 2017 mielettömiä määriä!

Julkaistu:

Veikkauksen Keno aiheutti pelaajilleen yli 47 miljoonaa kertaa syytä hymyyn.
Se ei pelaa, joka pelkää, sanotaan. Mutta se joka pelaa Kenoa, ei taatusti pelkää tulla rikkaaksi!

Näin on näreet. Suomen suosituimpiin rahapeleihin lukeutuva Keno oli nimittäin viime vuonna pelaajilleen jälleen suosiollinen. Eikä sen todentamiseksi tarvitse korulauseita tai mitään mainosmiesten puheita - antaa kylmien lukujen puhua puolestaan!

Miettikääpä tätä: Kenosta voitettiin kalenterivuonna 2017 kaikkinensa käsittämättömät 47 434 030 kertaa. Eli siis yli 47 miljoonaa (!) voittoa, mikä tarkoittaa keskimäärin 130 000 voittoa päivässä ympäri Suomea. Päivässä!

Toki luvussa on mukana aivan kaikki vuoden Keno-voitot, myös minimisummien. Mutta kun aletaan puhua isommista voittosummista, niin voidaan todeta, että neiti Fortuna teki siinäkin tapauksessa hyvin monta suomalaista onnelliseksi.

Vuonna 2017 peräti 226 ihmistä voitti Kenosta 20 000 euroa tai sitä enemmän riihikuivaa. Tuosta joukosta 29 pelaajaa juhlisti 50 000 - 100 000 euron suuruista voittopottia. 21 onnekasta voitti puolestaan 150 000 - 200 000 euroa.

Ja entäs sitten ne kaikista eniten voittaneet? Vuonna 2017 yli 200 000 euron arvoinen jättipotti kilahti peräti 26 kansalaiselle. Voidaan siis todeta, että 200 tonttua jysähti viime vuonna keskimäärin kahdesti kuukaudessa jollekin oikein onnekkaalle ja taatusti iloiselle veronmaksajalle.

Sitten ovat vielä vuoden todelliset suurvoittajat. Heidän pelitaktiikkaansa tarkasteltaessa eräs yksityiskohta pistää aivan erityisesti silmään: he kaikki ovat pelanneet Kenoa 10-tason KunkkuKertoimilla.

Näin toimittiin esimerkiksi Etelä-Pohjanmaalla, kun Oulaisiin lähti viime vuoden tammikuussa miljoonan euron voittopotti. Vuoden toinen Keno-miljonääri leivottiin syksyllä Espoossa, ja jälleen tositteessa oli luotettu 10-tason KunkkuKertoimiin.

Myös Järvenpäässä huhtikuussa puoli miljoonaa euroa voittanut saa kiitellä itseään siitä, että pelasi Kenoa 10-tason KunkkuKertoimella. Samoin se Kempeleen Keno-mestari, joka sai juhannuksen tienoolla kiitokseksi vaivannäöstään - eli siis 10-tason Keno-pelaamisestaan - 400 000 euroa.

Mitä tästä opimme? Ainakin yhden asian: Kenossa todellakin voi voittaa!


Mikä ihmeen Keno?

  • Kenossa on kolme arvontaa päivittäin, klo 14.45, klo 20.45 ja klo 22.45.
  • Kenossa valitaan riviin 2–10 numeroa ja riville panos 0.50–10 € väliltä.
  • KunkkuKertoimet on Kenon lisäpeli, jonka voi liittää riviin maksamalla panoksen suuruisen lisämaksun.
  • KunkkuKertoimilla voittosumma voi olla yli kaksinkertainen KunkkuNumeron osuessa riviin.
  • Lisätietoa numeroiden määrän, panoksen ja KunkkuKertoimien vaikutuksesta voittosummiin osoitteessa Veikkaus.fi/Keno.
MAINOS Veikkaus
Lue myös:

MAINOS