MAINOS


Tämän osion kaikki artikkelit ovat Veikkaus Oy:n mainosaineistoa. Voittotarinat perustuvat aitoihin voittajahaastatteluihin.
MAINOS Veikkaus

Veikkaukselta jännittävä uutuuspeli: Synttärit vaikka vuoden jokaisena päivänä!

Julkaistu:

Nyt on syytä juhlaan! Veikkauksen Synttärit-uutuuspelissä merkityksellisillä merkkipäivillä voi voittaa 365 päivänä vuodessa.
Tänä syksynä on syytä varata kunnolla ilmaa keuhkoihin, sillä synttärikakussa riittää puhallettavaa! Veikkaus lanseeraa Synttärit-nimisen uutuuspelin, jossa itselleen tärkeillä merkkipäivillä voi voittaa.

Valitsetko mieluummin oman, ystävän tai vaikkapa julkkiksen syntymäpäivän? Tai kenties kotikaupunkisi perustamispäivän? Entäs milloin Jimi Hendrix esiintyikään Suomessa? Leijonat voitti MM-kultaa? Euro otettiin käyttöön? Valinta on sinun!

Valita kuitenkin kannattaa, sillä Synttäreissä voi voittaa pienellä panoksellakin joka ainoa päivä.

Hmm, kiintoisaa! Miten tätä peliä pelataan?

Veikkauksen Synttäreissä valitaan päivämäärä ja kirjain. Eli päivä, kuukausi ja vuosi (kaksi viimeistä numeroa). Sitten valitaan yksi kirjain a:sta ö:hön, ja se on siinä. Suorastaan naurettavan helppoa!

Millä panoksilla peliä pelataan?

Vaihtoehtoja on kolme: panokseksi voi valita joko 50 senttiä, euron tai kaksi euroa.

Paljonko Synttäreissä voi voittaa?

Riippuu toki panoksesta ja siitä, montako kohtaa veikkaa oikein.

Suurin mahdollinen yksittäinen voittosumma on 300 000 euroa. Tämä toteutuu, mikäli veikkaa oikein sekä päivän, kuukauden, vuoden että kirjaimen 2 euron maksimipanoksella.

Voinko voittaa arvaamalla vain kuukauden oikein?

Tottahan toki. Jo pelkän kuukauden arvaamalla voittaa varmasti!

Synttäreissä voittosummat lähtevät yhdestä eurosta jo mainittuun 300 000 euroon saakka, joten voittovaihtoehtoja riittää.

Esimerkiksi veikkaamalla oikein pelkät päivämäärät ilman oikeaa kirjainta voittosumma on kahden euron panoksella mukavat 10 000 euroa.

Voinko valita pelattavaksi mitkä päivämäärät tahansa?

Peliä pelataan aidoilla kalenteripäivämäärillä. Siksi esimerkiksi 31. helmikuuta ei ole pelattavissa - siitä yksinkertaisesta syystä, ettei sellaista päivämäärää ole olemassakaan. Myöskään karkauspäivää ei voi pelata.

Miten usein arvonnat suoritetaan?

Joka ainoa päivä. Synttärit voi siis osua kohdalle 365 kertaa vuodessa!

Peliaika päättyy päivittäin klo 19.45 ja tulokset julkistetaan varttia myöhemmin (klo 20) sekä Veikkaus.fi:ssä että teksti-tv:ssä. Synttäreitä voi myös pelata kestona jopa 28 peräkkäistä päivää.

Voiko Synttäreitä pelata myös kioskilla?

Tottahan toki. Synttäreitä voi juhlia sekä kotisohvalla netissä että Veikkauksen virallisissa myyntipisteissä. Kenon tai Kaikki tai ei mitään -pelien tavoin Synttäreitä voi myös pelata ennakkoon 1-6 päivän päähän.

Kenelle Synttärit on oikein suunnattu?

Kaikille täysi-ikäisille suomalaisille. Jokaiselle, joka toivoisi synttäreiden osuvan omalle kohdalle 365 kertaa vuodessa - ja toki jokaiselle, joka haluaisi voittaa lisää kahisevaa!

Koska ne Synttärit sitten oikein alkaa?!?

Ovat jo alkaneet, 19. lokakuuta! Synttäreiden merkeissä on juhlittu aivan hiljattain peräti kahta päävoittoa. Onnekkaat pelaajat Tampereella ja Pielavedellä bilettivät kumpainenkin 150 000 euron merkeissä! Joten ei muuta kuin synttärihatut valmiiksi, kakkupohja uuniin ja merkkipäivät valmiiksi muistiin pelaamista varten!
MAINOS Veikkaus
Lue myös:

MAINOS