MAINOS


Tämän osion kaikki artikkelit ovat Veikkaus Oy:n mainosaineistoa. Voittotarinat perustuvat aitoihin voittajahaastatteluihin.
MAINOS Veikkaus

Kenon porukkapelistä voittopotteja ympäri Suomen - katso minne voitot ovat menneet

Julkaistu:

Me suomalaiset olemme aina luottaneet yhteistyön voimaan. Paitsi että se kantaa hedelmää, se myös voi tuottaa rahaa.
Tästä loistava esimerkki saatiin syyskuussa, kun S-market Raisiontorilla viiden hengen porukka voitti 200 000 euroa. Myös Raumalla on lyöty hynttyyt tuottavasti yhteen. Legendaarisella Monnan hyvän onnen kioskilla täytetty porukkapeli tuotti alkuvuonna mojovat 200 000 euroa. Peli oli jaettu kymmeneen osaan, joten kukin pelaaja kuittasi itselleen 20 000 euroa.

Viime vuonna hyvinkääläisellä kioskilla kaksi kaverusta voitti porukkapelistä puoli miljoonaa euroa. Toukokuussa 2015 Veikkauksen netin valmisporukkapeliin luottanut 10 hengen tiimi tuuletteli puolestaan 800 000 euron jättipottia. Ja sitä edellisvuonna mäntsäläläisessä marketissa kaksi onnekasta kuittasi porukkapelillä 500 000 euron yhteispotin.

Porukkapelien mukava puoli on se, että pienellä panoksella voi päästä mukaan isoihin voittoihin. Yhteistä useimmille näille voitoille on, että porukassa on uskallettu panostaa Kenon 10-tasoon ja monesti myös KunkkuKertoimiin, jotka tunnetusti jopa yli kaksinkertaistavat voitot Kunkkunumeron osuessa pelattuun riviin.

Näin pelaat porukkapeliä

Eikä porukkapelaaminen voisi olla helpompaa. Valmiita porukkapelejä voi pelata ympäri Suomea Veikkauksen myyntipisteissä ja Veikkauksen verkkosivuilla. Netissä voi myös luoda kokonaan oman porukkapelin, joko yksityisesti omalle porukalle tai sitten kaikelle kansalle pelattavaksi.

Viiteen osuuteen jaettu peli on yleisin Kenon porukkapelin koko, mutta myös kymmeneen osaan jaetut porukat ovat suosittuja. Kenosta jaetaan päivittäin peräti noin 150 000 voittoa ympäri Suomen.

Kiinnostaako Keno?

  • Kenossa on kolme arvontaa päivittäin, klo 14.45, 20.45 ja 22.45.
  • Kenossa valitaan riviin 2–10 numeroa ja riville panos 0.50–10 € väliltä.
  • KunkkuKertoimet on Kenon lisäpeli, jonka voi liittää riviin maksamalla panoksen suuruisen lisämaksun. KunkkuKertoimilla voittosumma voi olla yli kaksinkertainen KunkkuNumeron osuessa riviin.
  • Lisätietoa numeroiden määrän, panoksen ja KunkkuKertoimien vaikutuksesta voittosummiin saat täältä!
MAINOS Veikkaus
Lue myös:

MAINOS