MAINOS


Tämän osion kaikki artikkelit ovat Veikkaus Oy:n mainosaineistoa. Voittotarinat perustuvat aitoihin voittajahaastatteluihin.
MAINOS Veikkaus

Puoli miljonaa tilille - mitä kaikkea sillä saisi?

Julkaistu:

10 Teslaa tai 200 hehtaaria kainuulaista metsää - mitä sinä tekisit, jos voittaisit Kenossa puoli miljoonaa euroa?
Veikkauksen Kenossa voi voittaa 500 000 euroa vain yhden euron panoksella ja KunkkuKertoimilla. Mitä kaikkea kyseisellä puolen miljoonan euron voittopotilla voisikaan hankkia?

Miltä kuulostaisi oma rantatontti Päijänteen rannalta, reippaalla rantaviivalla varustettuna? Sellaisesta saisi pulittaa noin 200 000 euroa. Ja siinähän jäisi vielä vaatimattomat 300 000 itse mökkiin ja rantasaunaankin satsattavaksi.

Jollei mökkeily ja saunominen kiinnosta, miksei ostaisi metsää? Kainuusta saisi 500 000 eurolla sellaiset 200 hehtaaria hyvää metsää, Keski-Suomestakin liki 150 hehtaaria. Olisi siinä kuusia kerrakseen!

Tai sitten voisi ostaa hieman pienemmän metsätaipaleen ja rakennuttaa sinne vaikkapa ikioman seikkailuradan. Kyllä sellaisenkin 100 000 eurolla saa, asennuksineen päivineen.

Jos luontoystävällistä linjaa jatketaan, niin mitäpä sanoisitte tästä: 10 kappaletta upouutta Teslan Model 3 -sähköautoa. Toimitusaika olisi toki jonkinlainen, mutta olisipa sukulaisilla tai ihan vaan vaikka anopilla jotain, jota odotella.

Jos energiatehokkaan sähköauton nopeus ei riitä, puolella miljoonalla voisi ainakin teoriassa ostaa itselleen avaruusmatkan. Tällä vuosituhannella syvätaskuisille on kaupiteltu lyhytkestoisia reissuja, joissa avaruussukkula ampaisee hetkeksi 110 kilometrin korkeuteen. Hinta? Vain noin puolet 500 000 euron Keno-potista!

Tai sitten yksi vaihtoehto on vain pelata varman päälle ja ostaa sitä, mitä me suomalaiset kulutamme käsittämättömiä määriä: kahvia. Mitäpä, jos vaalea- tai tummapaahto ei pääsisi enää ikinä loppumaan?

Jos ajatellaan, että suodatinkahvipaketti kustantaa keskimäärin noin neljä euroa, niin puolella miljoonalla saisi sellaiset 125 000 kahvipakettia. Eipä ainakaan enää kahvihammas kolottaisi.

Kiinnostaako Keno?

  • Kenossa on kolme arvontaa päivittäin, klo 14.45, 20.45 ja 22.45.
  • Kenossa valitaan riviin 2–10 numeroa ja riville panos 0.50–10 € väliltä.
  • KunkkuKertoimet on Kenon lisäpeli, jonka voi liittää riviin maksamalla panoksen suuruisen lisämaksun. KunkkuKertoimilla voittosumma voi olla yli kaksinkertainen KunkkuNumeron osuessa riviin.
  • Lisätietoa numeroiden määrän, panoksen ja KunkkuKertoimien vaikutuksesta voittosummiin saat täältä!
MAINOS Veikkaus
Lue myös:

MAINOS