MAINOS


Tämän osion kaikki artikkelit ovat Veikkaus Oy:n mainosaineistoa. Voittotarinat perustuvat aitoihin voittajahaastatteluihin.
MAINOS

Tässä pelissä jaetaan noin 150 000 voittoa joka päivä - katso missä voitettu eniten

Julkaistu:

Kansalaisten kestosuosikki Keno poikii päivittäin pelaajilleen jopa 150 000 voittoa. Katso kartalta, minne voitot sijoittuvat.
Keno on ollut jo vuosikymmeniä yksi Veikkauksen pelatuimpia rahapelejä. Harva kuitenkaan tietää, että kulttisuosiota nauttiva kansalaisten kestosuosikki poikii päivittäin pelaajilleen jopa noin 150 000 voittoa!

Kyllä, luit aivan oikein. Niinpä ei liene mikään yllätys, että rahaa sinkoaa tasaisesti ympäri Suomea.

- Kyseessä on tosiaan peli, jossa maksetaan päivittäin noin 150 000 voittoa. Osa isompia ja osa pienempiä summia, Veikkauksen markkinointipäällikkö Lotta Bastman nyökkää.

- Mutta nyt viime aikoina onkin mennyt kovaan tahtiin Kenon suurvoittoja. Yleensä niitä yli 150 000 euron voittoja putoilee kerran viikossa, mutta joskus, kuten nyt ihan hiljattain, vieläkin useammin.

Useita eri pelimahdollisuuksia

Markkinointipäällikkö muistuttaa, että Kenon kaltainen peli mahdollistaa useita erilaisia pelaamisvariaatioita. On itsestä kiinni, millaisella riskillä ja panoksilla haluaa pelata.

- Kannattaa muistaa, että maltillinen pelaaja voi pienelläkin panoksella päästä kiinni isoihin voittoihin, Bastman vinkkaa ja antaa konkreettisen esimerkin:

- Kun pelaa Kenoa kymppitasolla 50 sentin panoksella, ja lisää siihen päälle vielä kunkkukertoimen, voi voittaa jopa 250 000 euroa. Eli suosittelen ehdottomasti kymppitasoa ja kunkkukerrointa! Ne tuovat ilon ja voiton kaksinkertaisena.

Katso oheisesta kartasta, minne suuria Keno-voittoja on tullut.

Kiinnostaako Keno?

  • Kenossa on kolme arvontaa päivittäin, klo 14.45, 20.45 ja 22.45.
  • Kenossa valitaan riviin 2–10 numeroa ja riville panos 0.50–10 € väliltä.
  • KunkkuKertoimet on Kenon lisäpeli, jonka voi liittää riviin maksamalla panoksen suuruisen lisämaksun. KunkkuKertoimilla voittosumma voi olla yli kaksinkertainen KunkkuNumeron osuessa riviin.
  • Lisätietoa numeroiden määrän, panoksen ja KunkkuKertoimien vaikutuksesta voittosummiin saat täältä!
MAINOS
Lue myös:

MAINOS