MAINOS


Tämän osion kaikki artikkelit ovat Veikkaus Oy:n mainosaineistoa. Voittotarinat perustuvat aitoihin voittajahaastatteluihin.
MAINOS

Etkö ymmärrä Kenoa? Lue nämä kysymykset ja vastaukset!

Julkaistu:

MAINOS Keno on Veikkauksen toiseksi suosituin peli. Kenon moniin eri vaihtoehtoihin voit tutustua alla.

Mikä on Keno?

Keno kuuluu numeroveikkauspeleihin. Pelissä valitaan 2-10 numeroa väliltä 1-70. Arvonnassa arvotaan 20 numeroa 70:stä.

Onko Keno taito- vai tuuripeli?

Keno on onnenpeli, jossa jokaisella numerolla on aina sama todennäköisyys. Moni pelaaja uskoo kuitenkin tiettyihin numeroihin. Tai siihen että sama numero ei toistu peräkkäisissä arvonnoissa.

Milloin Kenoa voi pelata ja milloin on arvonta?

Kenossa on kolme arvontaa päivittäin: 
Päiväarvonnan peliaika päättyy päivittäin kello 14.45 ja arvontatulos julkaistaan veikkaus.fi:ssä kello 15.
Ilta-arvonnan
peliaika päättyy kello 20.45 ja tulos esitetään Nelosella kello 20.58.
Myöhäisillan arvonnan peliaika päättyy kello 22.45 ja tulokset ovat näkyvissä veikkaus.fi:stä, teksti-tv:stä, iltasanomat.fi:stä ja palveluviestinä seuraavana päivänä.


Miten voittosumma määräytyy?

Voittosummaan vaikuttavat valittujen numeroiden määrä eli ns. kenotaso, valittu panos ja osumien määrä. Pelissä on kiinteät voittokertoimet jokaiselle voittotulokselle, näin ollen voittosumma ei riipu siitä, kuinka moni muu pelaaja saa saman tuloksen.

Mitä Kenon pelaaminen maksaa?

Yhden Keno-rivin panokseksi voi valita 0,50–10 euroa.. Hintaan ei vaikuta se, montako numeroa riviin on merkattu eli mitä kenotasoa käytetään. Lisäksi pelaaja voi valita lisäominaisuudeksi KunkkuKertoimet. KunkkuKertoimien lisääminen riviin maksaa panoksen verran.

Mitä kenotason kannattaa valita?

Numeroiden määrää pohtiessa kannattaa tutustua Kenon voittokertoimiin ja todennäköisyyksiin. Niitä tutkimalla huomaa, että mitä enemmän numeroita valitsee, sitä isommat voitot.

Valitsemalla kymmenen numeroa ja saamalla kaikki oikein, voittaa panoksensa 200 000-kertaisena takaisin. Eli euron panoksella saisi 200 000 euroa. Kunkkukertoimilla kymmenen oikein –tulos kahden euron panoksella toisi miljoona euron potin.

Mitä enemmän numeroita on käytössä eli mitä korkeampi on kenotaso, sitä epätodennäköisempää on saada kaikki numerot oikein. Matalan kenotason valitsemalla todennäköisyys saada kaikki numerot oikein on suurempi, mutta voittokerroin myös pienempi.

Kenotason 2 todennäköisyys saada kaksi oikein on 7,9 prosenttia. Kaksi oikein -tuloksen voittokerroin on seitsemän.

Mitä ovat KunkkuKertoimet?

KunkkuKertoimeton Kenon lisäpeli. Jokaisessa Keno-arvonnassa arvotaan ensin 20 numeroa, minkä jälkeen näiden numeroiden joukosta arvotaan KunkkuNumero.

Mikäli KunkkuNumero osuu KunkkuKertoimilla pelattuun riviin, voitto voi yli kaksinkertaistua. Lisätietoa Kertoimet ja todennäköisyydet -taulukosta.

Miten pääsen helposti alkuun netissä?

Helpoiten pääset peliin mukaan valitsemalla Veikkaus.fi -palvelussa Kenon pikapelin. Valitse vain numeroiden määrä (=taso), rivien määrä, panos sekä valinnaisesti KunkkuKertoimet. Valitse lisäksi arvonta (päivä- ja/tai ilta-arvonta) sekä arvontapäivien määrä.

Miten pääsen alkuun Veikkauksen myyntipisteessä?

Veikkauksen myyntipisteissä Kenoa voi pelata kupongilla, pikapelinä tai valmiskupongilla. Lisäksi suurimmassa osassa myyntipaikkoja on mahdollista ostaa myös pelijärjestelmän arpomia tai myyntipaikan itse tekemiä porukkapelejä.

Klikkaa tästä Pelioppaaseen (pdf-tiedosto).

Tämä artikkeli on Veikkauksen ja Sanoma Content Marketingin tuottamaa mainossisältöä.

Kiinnostaako Keno?

  • Kenossa on kolme arvontaa päivittäin, klo 14.45, klo 20.45 ja klo 22.45.
  • Kenossa valitaan riviin 2–10 numeroa ja riville panos 0.50–10 € väliltä.
  • KunkkuKertoimet on Kenon lisäpeli, jonka voi liittää riviin maksamalla panoksen suuruisen lisämaksun. KunkkuKertoimilla voittosumma voi olla yli kaksinkertainen KunkkuNumeron osuessa riviin.
  • Lisätietoa numeroiden määrän, panoksen ja KunkkuKertoimien vaikutuksesta voittosummiin osoitteessa Veikkaus.fi/Keno.

MAINOS
Lue myös:

MAINOS