MAINOS


Tämän osion kaikki artikkelit ovat Veikkaus Oy:n mainosaineistoa. Voittotarinat perustuvat aitoihin voittajahaastatteluihin.
MAINOS

Opiskelija voitti 200 000 euroa Kenosta – pelitosite kulki mukana viikonlopun riennoissa

Julkaistu:

ILMOITUS Säkylässä asuva naisopiskelija kuljetti lompakossaan tietämättään mukanaan 200 000 euron voittolappua. Opiskelija sai 10 numeron täysosuman huhtikuisessa arvonnassa.
Keno on yksi säkyläläisen nuoren naisen suosikkipeleistä.

- Teen viikon varrella joitain pelejä. En usein jaksa tarkistaa niitä itse, vaan vien koko nipun kauppaan tarkistettavaksi seuraavalla viikolla, kertoo nainen.

Huhtikuun toinen viikko alkoi tutulla rutiinilla, kun nainen poikkesi S-marketiin Säkylässä. Kauppareissun alkaessa naisella ei ollut aavistustakaan, että reissun päätteeksi hänen opiskelijabudjettielämänsä saisi aivan uuden käänteen.

- Ihmettelin, että miksi se kassatyttö meni ihan vaikeaksi. Hän ei saanut sanaa suustaan.

Kassamyyjä sai kuitenkin sanottua, että voitto on sen verran suuri, että nyt kannattaisi soittaa Veikkauksen asiakaspalveluun.

Tosite ”hyvässä tallessa” viikonlopun baarireissulla

Nainen saattoi huokaista helpotuksesta voittokahveilla Veikkauksessa, jonne hän saapui lunastamaan 200 000 euron voittoaan äitinsä kanssa.

- Yleensä käytän kyllä Veikkaus-korttia, mutta tällä kertaa se jäi käyttämättä. Minulla oli pelitosite lompakossa koko viikonlopun, kun huitelin ties missä. Nyt ihan kylmää, kun mietin miten huolettomasti kannoin 200 000 euron paperilappua mukanani, voittaja kertoo.

Opiskelijanainen asuu vuokralla, mutta on voiton varmistuttua ehtinyt katsella omaa asuntoa Säkylästä.

- Avasin heti asuntosivut netistä ja aloin etsiä mieluista asuntoa. Vielä ei ole sellaista löytynyt.

Voitto saattaa myös toteuttaa haaveen jatko-opinnoista. Tämänhetkiset opinnot ovat aivan loppusuoralla.

- Olisi kyllä ihana jatkaa vielä opintoja. Minulla on mielessä kaksikin yksityistä koulua, joihin voisin voiton myötä hakea.

Veikkauksen julkaisemia haastatteluja tehdään vain voittajien luvalla ja ne julkaistaan voittajien hyväksymässä muodossa. Voittaminen arvontapeleissä perustuu yksinomaan sattumaan.

Kiinnostaako Keno?

  • Kenossa on kolme arvontaa päivittäin, klo 14.45, 20.45 ja 22.45.
  • Kenossa valitaan riviin 2–10 numeroa ja riville panos 0.50–10 € väliltä.
  • KunkkuKertoimet on Kenon lisäpeli, jonka voi liittää riviin maksamalla panoksen suuruisen lisämaksun. KunkkuKertoimilla voittosumma voi olla yli kaksinkertainen KunkkuNumeron osuessa riviin.
  • Lisätietoa numeroiden määrän, panoksen ja KunkkuKertoimien vaikutuksesta voittosummiin osoitteessa Veikkaus.fi/Keno

MAINOS
Lue myös:

MAINOS