MAINOS


Tämän osion kaikki artikkelit ovat Veikkaus Oy:n mainosaineistoa. Voittotarinat perustuvat aitoihin voittajahaastatteluihin.
MAINOS

200 000 euron Keno-voitto selvisi miehelle pikkuhiljaa - ostoslistalla unelma-auto

Julkaistu:

ILMOITUS Äänekoskelainen mies meni helmikuun lopussa muina miehinä kauppaan uusimaan säännöllisesti pelaamaansa Kenoa. Samalla hän sattui kysymään myyjältä, onko pelistä tullut voittoja.
– Myyjä katsoi koneelta ja sanoi, että nyt onkin tullut yli 10 000 euron voitto. Takanani seisonut mieskin kuuli tämän ja sanoi, että nyt on kuule tainnut tulla sinulle aika iso voitto, voittaja kertoo voiton jälkeisistä tunnelmistaan.

Vielä tässä vaiheessa voittajalla ei ollut aavistustakaan siitä, kuinka suuri voitto hänelle oli osunut. Voittaja päätti soittaa pojalleen ja he alkoivat kumpikin tarkastella Veikkauksen sivuilta Kenon voitonjakoa.

– Katsoin kaikki viime päivien aamu- ja ilta-arvontojen tulokset. Tiesin, että voittoni täytyy olla yli 10 000 euroa. Sitten näin, että maanantain ilta-arvonnassa oli tullut yksi päävoitto, voittaja kertoo.

Soitto Veikkaukselle varmisti lopullisen voittosumman. Koska voittaja ei ollut käyttänyt Veikkaus-korttia, yli 150 000 euron voitto tuli lunastaa Veikkauksen pääkonttorilta. Edessä oli siis matka pääkaupunkiseudulle.

Unelma-auto kiikarissa

Äänekoskelaiselle voittajalle kahvit Veikkauksella oli ensimmäinen kerta. Mies kertoi kuitenkin aavistelevansa, että Loton päävoitto olisi vielä tulossa.

– Ennustaja kertoi minulle, että ensin tulee sellainen pienempi voitto ja sitten sen jälkeen tulee todella suuri voitto, josta riittää hyvin jaettavaa lapsillekin. Kaikki muutkin hänen ennustuksensa ovat pitäneet paikkansa, mies kertoo.

Voitot ovat kuitenkin aina sattuman kauppaa. Onnekas sattuma miehelle oli ainakin se, että hän päätti vaihtaa pitkään käyttämänsä kenonumerot uusiin numeroihin kolme viikkoa ennen kymppitason täysosumaa.

– Päätin vain hetken mielijohteessa vaihtaa numerot ja valitsin ne aivan satunnaisesti. Pelasin yhden 6-tason, yhden 9-tason ja yhden 10-tason Kenon, voittaja kertoo.

Matka Veikkaukselle kävi autokaupan kautta. Vielä kahvitteluun mennessä voittaja ei ollut tehnyt autokauppoja, mutta mielessä oli jo auto, josta hän on haaveillut pitkään. Suunnitelmissa on ostaa myös asunto-osake sekä antaa rahaa lapsille.

– Kyllä tämä on aivan ihana voitto, voittaja toteaa.

Kiinnostaako Keno?

  • Kenossa on kolme arvontaa päivittäin, klo 14.45, 20.45 ja 22.45.
  • Kenossa valitaan riviin 2–10 numeroa ja riville panos 0.50–10 € väliltä.
  • KunkkuKertoimet on Kenon lisäpeli, jonka voi liittää riviin maksamalla panoksen suuruisen lisämaksun. KunkkuKertoimilla voittosumma voi olla yli kaksinkertainen KunkkuNumeron osuessa riviin.
  • Lisätietoa numeroiden määrän, panoksen ja KunkkuKertoimien vaikutuksesta voittosummiin osoitteessa Veikkaus.fi/Keno

MAINOS
Lue myös:

MAINOS