MAINOS


Tämän osion kaikki artikkelit ovat Veikkaus Oy:n mainosaineistoa. Voittotarinat perustuvat aitoihin voittajahaastatteluihin.
MAINOS

Aamun lehti tarjosi naiselle jättiyllätyksen – tilille rapsahti 200 003 euroa Kenosta

Julkaistu:

ILMOITUS Keno-voiton saanut kurikkalainen nainen pelaa Kenoa päivittäin. Voittajan joka-aamuinen jännitysnäytelmä on tarkistaa voittonumerot sanomalehdestä yhdessä puolison kanssa.
”Siunakkoon!”, puuskahti Kurikan suuren kenovoiton voittanut rouva aamukahvipöydässä, kun huomasi sanomalehti Ilkasta voittaneensa täysosumalla 200 000 euroa ja vielä kolme euroa päälle.

Isompi osa lokakuista voittoa tuli ylimmän kymppitason täysosumalla, pienempi kuutostason neljä oikein -tuloksella.

Voittokeno oli ostettu Kurikan Ryhti-Kioskista. Sen nimi viittaa maineikkaaseen urheiluseuraan, mutta nykyään myyntipaikka on yksityisessä omistuksessa.

”Sieltä tulee Kenot yleensä ostettua. Joka päivä on rivit päivä- ja iltakenossa. Niitä sitten jännitetään aamukahvilla oikeita numeroita lehdestä tarkistaessa”, rouva kertoo.

Voittajapariskunnalla ei ole kiirettä tuhlaamaan rahoja. Voittamisen tunne tuntuu olevan suurempi palkinto pitkäaikaisille pelaajille ja aktiivisille eläkeläisille kuin voitettu rahasumma sinänsä.

”Eiköhän tässä nyt olla aika lailla näistä huvipeleistä voitolla”, vaikka laskisi kaikki pelatut eurot yhteen, kertoo mies.

Yhteen muutokseen suurvoitto johtanee. Pariskunta on suunnitellut muutenkin muuttoa käytännöllisempään ja helpompaan asuntoon, mutta kahta he eivät vaihda: Kurikkaa ja Ryhti-Kioskia.

Tämä sisältö on Veikkauksen ja Sanoma Content Marketingin tuottamaa mainossisältöä.

Kiinnostaako Keno?

  • Kenossa on kolme arvontaa päivittäin, klo 14.45, 20.45 ja 22.45.
  • Kenossa valitaan riviin 2–10 numeroa ja riville panos 0.50–10 € väliltä.
  • KunkkuKertoimet on Kenon lisäpeli, jonka voi liittää riviin maksamalla panoksen suuruisen lisämaksun. KunkkuKertoimilla voittosumma voi olla yli kaksinkertainen KunkkuNumeron osuessa riviin.
  • Lisätietoa numeroiden määrän, panoksen ja KunkkuKertoimien vaikutuksesta voittosummiin osoitteessa Veikkaus.fi/Keno.
MAINOS
Lue myös:

MAINOS