MAINOS


Tämän osion kaikki artikkelit ovat Veikkaus Oy:n mainosaineistoa. Voittotarinat perustuvat aitoihin voittajahaastatteluihin.
MAINOS

Mies meni pankkiin ja yllättyi: "Tililleni oli tullut 300000 euroa!"

Julkaistu:

MAINOS "Fiilis oli epäuskoinen. Tililleni oli tullut 300 000 euroa! Mitäs nyt?"
Nokialaismies voitti kenoarvonnassa täysosuman, mikä tiesi pankkitilin saldon hyppäystä yhdessä hetkessä 300 000 eurolla ylöspäin.

Voittaja vietti huoletonta viime elokuun lopun viikonloppua. Hän oli autuaan tietämätön pankkitilinsä tapahtumista, kunnes maanantaina vieraili pankissa.
 
- Fiilis oli epäuskoinen. Tililleni oli tullut 300 000 euroa! Mitäs nyt? kertoo voittaja hämmentävästä tilanteesta.
 
Muutamassa sekunnissa voittaja kuitenkin hoksasi, että rahat olivat peräisin viikonlopun Kenosta. Hän oli saanut lauantain päiväarvonnassa 10-tason Kenolla täysosuman. Se tiesi hänelle 1,50 euron pelipanoksen palautumista 200 000-kertaisesti eli 300 000 euron voittoa.
 
Voittorivi syntyi Veikkauksen verkkokaupassa, jossa mies tapaa muutoinkin pelinsä tehdä. Yleensä hänellä on Lotosta muutama ikipeli, jotta arvonnat eivät livu vahingossa ohi.
 
- Jos olen reissussa, niin on saattanut unohtua laittaa peli vetämään, mutta yleensä olen joka kierroksella mukana arvonnassa.
 
Mies uskoo voittavansa vielä tämän kenovoiton jälkeenkin. Sitä ennen hän nauttii voittorahoista lyhentämällä asuntolainaa. Myös jotain hauskaa hän lupasi rahoilla tehdä – ja on jo tehnytkin.
 
- Juhlistimme voittoa syömällä hyvin ravintolassa, mutta sen isommin en ole vielä ehtinyt juhlia. Pieni reissu olisi mukava tehdä, voittaja kaavailee.
 
Vaimo on ainoa, joka tietää voitosta. Lapsilleen he eivät ole kertoneet siitä, jotta sana ei lähde leviämään. Töissä mies sanoo hymyilevänsä hieman leveämmin, mutta kukaan ei ole ainakaan vielä ihmetellyt, mikä iloisuuden takana on.  

TÄMÄ SIVU ON VEIKKAUKSEN MAINOSAINEISTOA

Kiinnostaako Keno?

  • Kenossa on kaksi arvontaa päivittäin, klo 14.45 ja klo 20.45.
  • Kenossa valitaan riviin 2–10 numeroa ja riville panos 0.50–10 € väliltä.
  • KunkkuKertoimet on Kenon lisäpeli, jonka voi liittää riviin maksamalla panoksen suuruisen lisämaksun. KunkkuKertoimilla voittosumma voi olla yli kaksinkertainen KunkkuNumeron osuessa riviin.
  • Lisätietoa numeroiden määrän, panoksen ja KunkkuKertoimien vaikutuksesta voittosummiin osoitteessa Veikkaus.fi/Keno.
MAINOS
Lue myös:

MAINOS