MAINOS


Tämän osion kaikki artikkelit ovat Veikkaus Oy:n mainosaineistoa. Voittotarinat perustuvat aitoihin voittajahaastatteluihin.
MAINOS

200000 euron voitto uuden ajattelutavan ansiosta: ”Kuponki näytti silmissäni erilaiselta”

Julkaistu:

MAINOS "Kuponki näytti silmissäni erilaiselta, ja valitsin ruutuihin yllättäen aivan eri numeroita kuin tavallisesti."
Vanhat tavat voivat istua tiukassa, mutta joskus niitä kannattaa ravistella. Tämän sai kokea Kenoa pelannut mies, joka voitti uuden ajattelutavan ansiosta 200 000 euroa.

Uusmaalaismies on ollut Kenon uskollinen pelaaja jo vuosia. Hän on Kenon aivan ensimmäisiä pelaajia – ja myös voittajia Suomessa. Hän pelasi nimittäin Kenoa jo sen historian ensimmäisellä kierroksella vuonna 2002 ja voitti heti muutaman sata euroa. Tämä loi positiivisen vireen pelistä.

”Hieman suurempi voitto” paljastui vaimolle ulkorakennuksessa

Elokuisena tiistaina mies avasi teksti-tv:n tarkistaakseen Kenon oikeat numerot. Aivan helpolla voittorivi ei paljastunut, sillä teksti-tv:n sivu vaihtui kesken rivin tarkistuksen ja hän oli vähällä kirjata toissapäiväisen oikean rivin, kunnes huomasi siirtyä oikealle sivulle.

- Yhtäkkiä luettelin tv-ruudulta pelkkiä oikeita numeroita. Tulivatpa ne loppupäänkin oikeat numerot, 61 ja 64 myös mukaan. Sitten tarkistin vielä uudestaan ja vielä uudestaan, kertasi voittaja tilannetta.

Mies riensi ulos puutarhaan vaimonsa luo ja pyysi tätä ulkorarakennukseen kuulemaan uutisen, jota ei halunnut huudella koko naapurustolle.

- Kenossa taisi tulla nyt hieman suurempi voitto, hän aloitti kertomisen vaimolleen, jonka oli yllättänyt kesken pyykinripustamisen.

Vaimo sai kuulla miehensä voittaneen juuri 200 000 euroa.

Voitto tuli uudenlaisella ajattelulla


Voittaja paljasti kikan, jolla täysosuma tuli. Ensipelistään, vuodesta 2002 lähtien mies on täyttänyt kupongin lähes samoin numeroin ja pelannut aina 50 sentin panoksella, mutta vanhoja tapoja kannattaa silloin tällöin ravistella.

Vain pari päivää aiemmin hän keksi kääntää kupongin ylösalaisin ja täytti kupongin uudesta näkökulmasta.

- Kuponki näytti silmissäni erilaiselta, ja valitsin ruutuihin yllättäen aivan eri numeroita kuin tavallisesti. Lisäksi vaihdoin panokseksi 50 sentin sijaan 1 euron, hän kertoi mullistavasta ajattelustaan.

Uudenlainen ajattelu palkitsi miehen 200 000 euron arvoisesti.

TÄMÄ SIVU ON VEIKKAUKSEN MAINOSAINEISTOA

Kiinnostaako Keno?

  • Kenossa on kaksi arvontaa päivittäin, klo 14.45 ja klo 20.45.
  • Kenossa valitaan riviin 2–10 numeroa ja riville panos 0.50–10 € väliltä.
  • KunkkuKertoimet on Kenon lisäpeli, jonka voi liittää riviin maksamalla panoksen suuruisen lisämaksun. KunkkuKertoimilla voittosumma voi olla yli kaksinkertainen KunkkuNumeron osuessa riviin.
  • Lisätietoa numeroiden määrän, panoksen ja KunkkuKertoimien vaikutuksesta voittosummiin osoitteessa Veikkaus.fi/Keno.
MAINOS
Lue myös:

MAINOS