MAINOS


Tämän osion kaikki artikkelit ovat Veikkaus Oy:n mainosaineistoa. Voittotarinat perustuvat aitoihin voittajahaastatteluihin.
MAINOS

KunkkuKenosta joululahjaksi 500000 euroa Oulussa

Julkaistu:

MAINOS Oululaisperheen joulusta tuli isän ostaman Veikkauksen pelinipun ansiosta ikimuistoinen.
Arvoista ei tullut suurempia voittoja, mutta perheen äidin tarkistettavaksi jäänyt Keno tuotti peräti 500 000 euroa.

Arpojen ja muiden Veikkauksen pelien hankkiminen on oululaisperheessä jo perinne. Tällä kertaa yksi lahjoista teki sen, mitä oli jo vuosia odotettukin: se toi suurvoiton.

Onnenpeliksi osoittautui Haukiputaan R-kioskista hankittu Keno, jota äiti ennätti tarkistamaan vasta joulupäivänä. Hän oli kirjoittanut oikeat numerot muistilapulle teksti-tv:stä.

- Tarkistin rivit niistä harakanvarpaistani samalla kun hämmentelin kastiketta liedellä. Oli aika yllätys löytää täysosuma

Riviä piti tavata ja tarkistaa uudelleenkin, mutta voittohan se siellä nakotti. Onni oli se, että pelinivaskan hankkinut isä oli rastinut mukaan myös KunkkuNumeron. Ilman sitä kymppitason täysosuma olisi antanut euron panoksella 200 000 euroa, mutta kunkutettuna voittosumma kohosikin puoleen miljoonaan.

Voittosummalla tehdään perheessä yhdessä mukavia asioita. Ja varmaa on, että ensi joulunakin joulupukki tuo lahjaksi Veikkauksen pelejä.

TÄMÄ SIVU ON VEIKKAUKSEN MAINOSAINEISTOA

Kiinnostaako Keno?

  • Kenossa on kaksi arvontaa päivittäin, klo 14.45 ja klo 20.45.
  • Kenossa valitaan riviin 2–10 numeroa ja riville panos 0.50–10 € väliltä.
  • KunkkuKertoimet on Kenon lisäpeli, jonka voi liittää riviin maksamalla panoksen suuruisen lisämaksun. KunkkuKertoimilla voittosumma voi olla yli kaksinkertainen KunkkuNumeron osuessa riviin.
  • Lisätietoa numeroiden määrän, panoksen ja KunkkuKertoimien vaikutuksesta voittosummiin osoitteessa Veikkaus.fi/Keno.
MAINOS
Lue myös:

MAINOS