MAINOS


Tämän osion kaikki artikkelit ovat Veikkaus Oy:n mainosaineistoa. Voittotarinat perustuvat aitoihin voittajahaastatteluihin.
MAINOS

200000 euron kenovoittajan unelma voittokahveista Veikkauksella toteutui

Julkaistu:

MAINOS Joensuulaismies oli tipahtaa tuoliltaan tarkistaessaan edellisillan Keno-arvonnan numeroita. Miehen kädessä oleva pelitosite poltteli 200 000 euron arvoisena. Unelma voittokahveista Veikkauksella kävisi vihdoin toteen.
Kaikki lähti liikkeelle siitä, kun avovaimo oli laittanut miehen hakemaan kermaa Joensuun Hammaslahden S-Marketista. Samalla ostoreissulla mies oli poikennut pelaamaan.

- Kaksi riviä 10-tason Kenoa ostin ja kaksi euroa siitä maksoin. Numerot koostuivat läheisten syntymäpäivänumeroista ja -vuosista sekä tietyistä varmoista numeroista. Esimerkiksi 1 ja 70 esiintyvät hyvin usein yhdessä, Kenoa yli 10 vuotta pelannut joensuulaismies kertoo.

Sunnuntai-iltana mies oli jo silmäillyt arvotut kenonumerot kursorisesti läpi, muttei kaivanut kenolappua esiin.

- Tajusin kyllä, että 1 ja 70 siellä olivat. Ja että ruudulla taisivat vilahtaa myös 63, 64, ja 65. Numerot, jotka useimmiten laitan Keno-lappuun, mies kertoo.

Mies oli sammuttanut television ja avovaimo kuvailee miehen menneen illalla aivan tyynesti nukkumaan.

- Mutta aamulla se sitten huhuili olohuoneesta minulle, että tule nyt katsomaan. Näenkö minä varmasti oikein, avovaimo nauraa.

Istuin kenolappu kädessäni ja hoin vaan hänelle, että ei voi olla totta. Varmista nyt se rivi, mies kertoo uskomattomasta hetkestä.

Kotona avovaimo sai nipistää miestä vielä monta kertaa. Niin unenomaiselta sattumalta voitto tuntui. Voitto kuitenkin varmistui, kun mies pirautti Veikkaukseen, josta kutsuttiin kahville käymään. Seuraavana päivänä avopari jo istui junassa.

- Edellisenä yönä en nukkunut kuin neljä tuntia, mutta jännitys laukesi junassa. Unelmani on ollut, että pääsisin joskus Veikkaukseen käymään. Hienoltahan tämä tuntuu, voittaja kertoo liikuttuneena kahvikupin ääressä.

Miehen elämäntilanne on ollut haastava ja työttömyyskin vaivannut.

- Kolme neljä vuotta on ollut talonrakennusprojekti kesken. Välillä rahat ovat loppuneet kokonaan, mutta nyt saan laitettua talon loppuun saakka. Moni on kyllä sanonut, että voitto tuli ihan oikeaan osoitteeseen, joensuulaismies sanoo.

Voittaja kertoo lopuksi, ettei ole ehtinyt vielä tehdä muita suunnitelmia 200 000 euron varalle. Yksi toive avovaimolla miehelle kuitenkin oli:

-Lähdetään nyt ostamaan sulle se nahkatakki!

TÄMÄ SIVU ON VEIKKAUKSEN MAINOSAINEISTOA

Kiinnostaako Keno?

  • Kenossa on kaksi arvontaa päivittäin, klo 14.45 ja klo 20.45.
  • Kenossa valitaan riviin 2–10 numeroa ja riville panos 0.50–10 € väliltä.
  • KunkkuKertoimet on Kenon lisäpeli, jonka voi liittää riviin maksamalla panoksen suuruisen lisämaksun. KunkkuKertoimilla voittosumma voi olla yli kaksinkertainen KunkkuNumeron osuessa riviin.
  • Lisätietoa numeroiden määrän, panoksen ja KunkkuKertoimien vaikutuksesta voittosummiin osoitteessa Veikkaus.fi/Keno.
MAINOS
Lue myös:

MAINOS