MAINOS


Tämän osion kaikki artikkelit ovat Veikkaus Oy:n mainosaineistoa. Voittotarinat perustuvat aitoihin voittajahaastatteluihin.
MAINOS

200000 euron kenovoittaja luuli voittoaan aprillipilaksi

Julkaistu:

MAINOS ”Aprillia, syö silliä, juo kuravettä päälle!”
Tämän tutun lorun kenovoittaja odotti kuulevansa, kun hän huomasi voittaneensa 200 000 euroa. Kenon 10-tason täysosuma pamahti pohjoissavolaiselle pelaajalle juuri ennen aprillipäivää.

- Ensimmäiseksi ajattelin, että nyt kohdalleni osui kunnon aprillipila. Vasta seuraavana päivänä, kun näin rahat tililläni, tajusin todella voittaneeni.

Tuoreen voittajan resepti Kenon täysosumaan on seuraava: Anna koneen arpoa kaksi riviä kerrallaan kahdeksi päiväksi. Pelaa aina 10-tasolla ja suosi kaikki tai ei mitään -mentaliteettia.

Kenon lisäksi voittaja pelaa Lottoa ja silloin tällöin myös Eurojackpotia. Voittajan pelionni on ollut parhaimmillaan Kenoa pelatessa. 200 000 euron voitto oli miehen toinen kenovoitto. Hän aikoo jatkaa pelaamista vielä voittojen jälkeenkin ja jahdata entistä suurempaa voittoa.

– Ensimmäisellä kerralla voitin 200 euroa. Jo silloin minulla oli tunne, ettei tämä jää minun viimeiseksi voitokseni. Olin varma, että seuraavalla kerralla voittosummassa on enemmän nollia perässä.

TÄMÄ SIVU ON VEIKKAUKSEN MAINOSAINEISTOA

Kiinnostaako Keno?

  • Kenossa on kaksi arvontaa päivittäin, klo 14.45 ja klo 20.45.
  • Kenossa valitaan riviin 2–10 numeroa ja riville panos 0.50–10 € väliltä.
  • KunkkuKertoimet on Kenon lisäpeli, jonka voi liittää riviin maksamalla panoksen suuruisen lisämaksun. KunkkuKertoimilla voittosumma voi olla yli kaksinkertainen KunkkuNumeron osuessa riviin.
  • Lisätietoa numeroiden määrän, panoksen ja KunkkuKertoimien vaikutuksesta voittosummiin osoitteessa Veikkaus.fi/Keno.
MAINOS
Lue myös:

MAINOS