MAINOS


Tämän osion kaikki artikkelit ovat Veikkaus Oy:n mainosaineistoa. Voittotarinat perustuvat aitoihin voittajahaastatteluihin.
MAINOS

Syntymäpäivänumerot vaihtuivat 200000 euron kenovoitoksi

Julkaistu:

MAINOS Puhelin soi Ylöjärvellä juuri, kun pariskunta oli teksti-tv:stä tarkistanut edellisillan kenotuloksia.
Veikkauksesta tullut onnittelupuhelu sai ylöjärveläiset vakuuttumaan, että nyt osui onni juuri omalle kohdalle.
 
- Meillä on ollut samat numerot voimassa aina, niin päivä- kuin iltakenossakin, ja tällä kertaa rouva oli taas ruksaillut perheen syntymäaikoja ja muita meille tärkeitä päivämääriä, mies kertoo puhelimessa.
 
Kenokone arpoi ilta-arvonnassa kaikki pariskunnan pitkään käyttämät numerot ja voitoksi napsahti komeat 200 000 euroa. Voittoisan yhden euron rivinsä pariskunta oli jättänyt Lielahden Prismassa.
 
- Kyllä nyt vaimo sai ison halauksen numeroidensa johdosta, mies nauraa.
 
- Kun vaimo tulee jumpalta, meillä on tässä tapana juoda päiväkahvit ja tarkistaa onko osunut. Aikaisemminkin on lykästänyt, ja silloinkin Kenossa. Edelliskerralla tilillemme napsahti aika mukavasti 1 200 euroa, mutta siitä on jo aikaa, mies kertoo.
 
- Pelaamme usein myös Lottoa ja Eurojackpotia ja tavaksi on tullut käyttää kaikissa peleissä samoja onnennumeroitamme. Pelaamme vain yhtä ja samaa riviä, vaikka olisi millainen jättipotti jaossa.
 
Voittorahoja ylöjärveläispariskunta on suunnitellut käyttävänsä mökkiin tai kotitaloon.
 
- Meillä on tähtäimessä järvenrantatontti synnyinseudulta. Sinne kun saisi laitettua talviasuttavan mökin, niin pääsisi talvella vaikka pilkille. Jos sopivaa tonttia tai mökkiä ei löydy, niin sitten tehdään voittorahoilla kunnon sisäremontti tänne Ylöjärven omakotitaloon, pariskunta kertoo.  

TÄMÄ SIVU ON VEIKKAUKSEN MAINOSAINEISTOA

Kiinnostaako Keno?

  • Kenossa on kaksi arvontaa päivittäin, klo 14.45 ja klo 20.45.
  • Kenossa valitaan riviin 2–10 numeroa ja riville panos 0.50–10 € väliltä.
  • KunkkuKertoimet on Kenon lisäpeli, jonka voi liittää riviin maksamalla panoksen suuruisen lisämaksun. KunkkuKertoimilla voittosumma voi olla yli kaksinkertainen KunkkuNumeron osuessa riviin.
  • Lisätietoa numeroiden määrän, panoksen ja KunkkuKertoimien vaikutuksesta voittosummiin osoitteessa Veikkaus.fi/Keno.
MAINOS
Lue myös:

MAINOS