MAINOS


Tämän osion kaikki artikkelit ovat Veikkaus Oy:n mainosaineistoa. Voittotarinat perustuvat aitoihin voittajahaastatteluihin.
MAINOS

250000 euron porukkakenon voittaja pelkäsi tulipaloa

Julkaistu:

MAINOS Kenoa pelin alkuajoista ruksaillut mäntsäläläinen mies oli tehdä elämänsä virheen empiessään porukkakenon ostoa.
Sattuma puuttui kuitenkin peliin, sillä mies nappasi normaalin ostosreissunsa lomassa myös kahden hengen porukkaosuudesta toisen puoliskon. Illalla hän oli 250 000 euroa rikkaampi.

Mäntsälän K-citymarketiin vanhoja pelitositteitaan tarkistamaan ja uusia Keno-rivejä pelaamaan mennyt mies pohti kahdesti, kannattaisiko hänen ostaa osuutta kahden hengen kenoporukasta.

Hän oli jo pelannut muutaman suosikkirivin, kun huomasi hetken mielijohteesta sanovansa myyjälle, että laitapa vielä tuokin lappu mukaan. Mies jäi odottamaan illan kenoarvontaa 10- ja 9-tason perusrivit ja porukkaosuus takataskussaan.

- Katsoin arvontaa ja aloin sitten ympyröidä porukkatositteen numeroita isommasta pienimpään. Koko ajan tuli vaan oikein ja oikein ja oikein. Ja sitten vielä numero 13:kin oli oikein. Ajattelin, ettei tämä voi olla totta. Kenon Kunkkunumerokin oli osunut riviin. Mietin, että nyt pitää ottaa ihan rauhallisesti, mutta en voinut kuin kävellä asuntoa ympäri, mies muistelee.

Jos tulisi tulipalo tai varkaita


Nukkumisesta ei meinannut tulla mitään. Mäntsäläläismies ei saanut unta ensimmäiseen tuntiin, vaikka yleensä hänellä sammuvat valot sillä hetkellä kun pää painuu tyynyyn.

- Kello kolmelta heräsin. Muistin, että olin laittanut tositteen astiakaappiin, joka oli jääkaapin vieressä. Ryhdyin miettimään, että mitäpä jos jääkaappi syttyisi palamaan. Minun oli heti haettava tosite turvaan. Laitoin sen makuuhuoneeseen oman vaatekaappini suojiin, mies paljastaa.

Pariskunnan kauniimpi puolisko tuli noihin aikoihin kotiin yövuorosta ja ihmetteli, miksi työhuoneessa oli valot. Mieshän se löytyi talosta jalkeilla – ja melko hermostuneessa olotilassa.

- Kerroin, että nyt on tullut isompi voitto. Ja että täällä nyt mietin, mitä jos tulisi tulipalo tai varkaita. Loppuyökin meni rauhattomasti. Kello viisi nousin lopulta keittelemään kahvit, mies kertaa tapahtumia.

Eläkepäiviään viettävä mies sanoo käyttävänsä kenovoittonsa matkustamiseen.

- Katsoin juuri Kanariansaarten lämpötiloja. Näyttäisi olevan päälle 20 astetta. Jonnekin lämpimään siis lähdetään. Talo kaipaa myös pientä pintaremonttia ja ehkä autonkin voisi jossain vaiheessa vaihtaa. Kyllähän voitto helpottaa muutenkin paljon, kun ei tarvitse joka euroa laskea.

Päivä- ja ilta-arvonnat rytmittävät elämää


Vaikka iso voitto osui kohdalle, Kenon pelaamista mies ei edes harkitse lopettavansa.

- Tämä on minun harrastukseni. Päiväni kohokohdat ovat edelleen kello 15 ja 20.57, kun kenoarvonnat tulevat. Keno tuo sopivasti pientä lisäjännitystä elämään, mies nauraa.

Kenon perjantain ilta-arvontassa saatu onnekas voitto oli osunut 6 euron hintaiseen Kenon porukkapeliin, jonka pelitaktiikaksi oli valittu 10-tason Keno KunkkuKertoimilla. Yksi osuus kahden osuuden porukasta oli maksanut 3 euroa. Peli sisälsi 3 kenoriviä.

Itse voittorivin panos oli euron verran osuutta kohti. Koska Kenon perjantaisessa ilta-arvonnassa porukkapeliin napsahtivat sekä 10 oikeaa numeroa että KunkkuNumero, pelin voittokerroin nousi KunkkuKertoimien valinnan ansiosta 200 000:sta 500 000:een. Molemmat porukkaosuuden omistajat kuittasivat itsellensä 250 000 euroa. Osuudet oli ostettu Mäntsälän K-citymarketista.

TÄMÄ SIVU ON VEIKKAUKSEN MAINOSAINEISTOA

Kiinnostaako Keno?

  • Kenossa on kaksi arvontaa päivittäin, klo 14.45 ja klo 20.45.
  • Kenossa valitaan riviin 2–10 numeroa ja riville panos 0.50–10 € väliltä.
  • KunkkuKertoimet on Kenon lisäpeli, jonka voi liittää riviin maksamalla panoksen suuruisen lisämaksun. KunkkuKertoimilla voittosumma voi olla yli kaksinkertainen KunkkuNumeron osuessa riviin.
  • Lisätietoa numeroiden määrän, panoksen ja KunkkuKertoimien vaikutuksesta voittosummiin osoitteessa Veikkaus.fi/Keno.
MAINOS
Lue myös:

MAINOS