MAINOS


Tämän osion kaikki artikkelit ovat Veikkaus Oy:n mainosaineistoa. Voittotarinat perustuvat aitoihin voittajahaastatteluihin.
MAINOS

Pariskunta keskusteli 200000 euron kenovoitosta salaa autopesulassa

Julkaistu:

MAINOS "Siinä sitten keskustelimme uudesta tilanteesta autopesulassa harjojen huminassa."
- Yleensä otan rivin, mutta sillä kertaa otin Prismassa käydessä kolme. Täysosuma napsahti toiseen riviin, joten tapojen muutos toi ilmeisesti lisäonnen mukanaan, kertoo mies.

Sunnuntain ilta-arvonta toi voiton, mutta tieto siitä sai odottaa vielä seuraavaan päivään. Voittosumma selvisi vasta maanantaina, kun mies meni uusimaan rivejään.

- Myyntipaikan pääte näytti, että voitto on yli 10 000 euroa. Siinä taisi ensi kertaa moiseen törmännyt myyjä hämmentyä enemmän kuin minä itse, mies naureskelee.

Matkalla kotiin mies muisteli, mikä on kymppitason Kenon voittokerroin, joka tuo euron panoksella pelattuun riviin yli 10 000 euron voiton, ja mieliin hiipi aavistus isosta voitosta. Tarkistus tuotti mykistävän tiedon: voitto on 200 000 euroa.

Tilanne oli hieman hankala juhlimista ja hihkumista varten, sillä pariskunnalla oli vieraita. Voittoa käytiin vaivihkaa tuulettamassa hipihiljaa saunassa. Kahdenkeskistä puhumista tuntui olevan niin paljon, että ”hätä” keksi keinon: autohan pitää pestä, eikä illalla ole jonoja.

- Siinä sitten keskustelimme uudesta tilanteesta autopesulassa harjojen huminassa, naureskelee voittajapariskunta hilpeää tilannetta. Voitto tuli mukavaan saumaan, sillä suunnitteilla olevia häitä varten oli ehditty saada pankista lainaa. Sen nostaminen kävi uudessa tilanteessa tarpeettomaksi.

- Pidämme matkustelusta. Voitto antaa siihen entistä enemmän mahdollisuuksia, kuten myös muuhun elämästä nauttimiseen. Asuntoa ja autoa ei tarvitse ruveta uusimaan, mutta on paljon asioita, joihin voitto antaa uuden mahdollisuuden. Säästöönkin summasta jää.

Pariskunta suhtautuu elämään pikemminkin mahdollisuuksien tantereena kuin esteiden viidakkona. Yhdestä asiasta mies kuitenkin saa hymysuin heitettyä korjaavaa palautetta.

- Joskus pelitositteet ovat pyörineet autossa vähän turhankin rennosti. Niistä on syytä pitää parempaa huolta, edellyttää nainen ja lisää: siellähän voi olla isokin voitto tulossa.

TÄMÄ SIVU ON VEIKKAUKSEN MAINOSAINEISTOA

Kiinnostaako Keno?

  • Kenossa on kaksi arvontaa päivittäin, klo 14.45 ja klo 20.45.
  • Kenossa valitaan riviin 2–10 numeroa ja riville panos 0.50–10 € väliltä.
  • KunkkuKertoimet on Kenon lisäpeli, jonka voi liittää riviin maksamalla panoksen suuruisen lisämaksun. KunkkuKertoimilla voittosumma voi olla yli kaksinkertainen KunkkuNumeron osuessa riviin.
  • Lisätietoa numeroiden määrän, panoksen ja KunkkuKertoimien vaikutuksesta voittosummiin osoitteessa Veikkaus.fi/Keno.
MAINOS
Lue myös:

MAINOS