MAINOS


Tämän osion kaikki artikkelit ovat Veikkaus Oy:n mainosaineistoa. Voittotarinat perustuvat aitoihin voittajahaastatteluihin.
MAINOS

Kotkan Karhulassa pelattiin 400000 euron kenovoitto - tuleeko voittaja kioskille?

Julkaistu:

ILMOITUS Voittopelin myyneellä Metsäkulman kioskilla on jo hankittu kukkakimppu voittajalle.
Kotkaan osui kierroksella 18/2015 poikkeuksellisen suuri kenovoitto, 400 000 euroa. Voitto yltää Kymenlaakson suurimpien kenovoittojen listan jaetulle kolmossijalle. Onnekas voittaja oli pelannut kenorivinsä Metsäkulman kioskilla Kotkan Karhulassa.
 
– Tämä on ihan mahtavaa. On tätä odotettukin, mutta en ihan arvannut, että näin iso voitto osuisi meidän kioskiin. Kävin juuri hakemassa ison kimpun voittajalle, jos hän ilmaantuu paikalle, Metsäkulman kioskin omistaja Neea Pöllänen iloitsee. 
 
– Meillä pelataan paljon Kenoa ja porukkakenoa. Keno on selvästi suosituin veikkauspeleimme. Ja on nyt varmaan sitä myös tulevaisuudessa. Voisin kuvitella, että asiakasmäärämme voi tuplaantua, ellei jopa triplaannu, Pöllänen lisää. 
 
Voiton tuonut peli oli 10-tason Keno, jossa oli kaikki kymmenen numeroa oikein. Näin ollen voittokerroin oli 200 000. Kotkan voittaja oli laittanut kenoriviinsä kahden euron panoksen, jolloin voittosummaksi tuli tasan 400 000 euroa.

Voittajan on lunastettava rahansa Veikkauksen pääkonttorilta Vantaalta, sillä hän ei ollut käyttänyt Veikkaus-korttia, jolloin voitto olisi maksettu hänen tililleen automaattisesti.
 
Kenon ilta-arvonnan numerot painottuivat maanantaina pieniin numeroihin, joita pelataan paljon johtuen muun maussa syntymäpäivänumeroista, joita monet pelaajat käyttävät riviä tehdessään. Veikkaus pääsi näin maksamaan voittoja kenopelaajille runsaalla kädellä, euromääräisesti noin tuplasti tavanomaiseen arvontaan verrattuna.
 
Kymenlaakson suurimmat kenovoitot:
 
600 000 € kierros 41/2009 Kouvola (R-Kioski Kauppalankatu 29)
500 000 € kierros 02/2014 Kotka (veikkaus.fi)
400 000 € kierros 18/2015 Kotka (Metsäkulman Kioski)
400 000 € kierros 44/2005 Kotka (myyntipaikka ei tiedossa)

ILMOITUS

Kiinnostaako Keno?

  • Kenossa on kaksi arvontaa päivittäin, klo 14.45 ja klo 20.45.
  • Kenossa valitaan riviin 2–10 numeroa ja riville panos 0.50–10 € väliltä.
  • KunkkuKertoimet on Kenon lisäpeli, jonka voi liittää riviin maksamalla panoksen suuruisen lisämaksun. KunkkuKertoimilla voittosumma voi olla yli kaksinkertainen KunkkuNumeron osuessa riviin.
  • Lisätietoa numeroiden määrän, panoksen ja KunkkuKertoimien vaikutuksesta voittosummiin osoitteessa Veikkaus.fi/Keno.
MAINOS
Lue myös:

MAINOS