MAINOS


Tämän osion kaikki artikkelit ovat Veikkaus Oy:n mainosaineistoa. Voittotarinat perustuvat aitoihin voittajahaastatteluihin.
MAINOS

Iloa pelaamisesta - näin hallitset pelaamistasi eikä päinvastoin

Julkaistu:

Peli-ilon säilyttämiseksi on ensiarvoisen tärkeää, että sinä hallitset pelaamistasi eikä päinvastoin. Voit esimerkiksi itse rajoittaa pelaamistasi netissä. Katso video aiheesta ja lue lisää.
Valtaosalle suomalaisista rahapelaaminen on harmitonta ja hauskaa viihdettä. Kaikkeen rahapelaamiseen liittyy kuitenkin aina riskejä, jotka on tärkeää tiedostaa ja hallita. Pelaamisen hallinnan välineiden avulla pidät pelaamisen iloisena ja harmittomana ajanvietteenä

Haluatko asettaa omalle pelaamisellesi rajat? Voit asettaa itsellesi pelirajoituksen päivä-, viikko- ja/tai kuukausitasolle, esim. kuinka paljon voit pelata päivässä tai viikossa.

Voit asettaa yhden pelirajoituksen kerrallaan (päivä/viikko/kuukausi). Pelirajoitukset tulevat voimaan heti. Rajoitus ottaa huomioon asettamispäivänä pelatut pelit. Rajoituksen asettamisen jälkeen alkaa viikon odotusaika, jonka aikana ei voi muokata, poistaa tai asettaa uusia rajoituksia.

Pelirajoitusten kevennykset ja rajoitusten poisto astuvat voimaan viikon kuluttua. Tiukennukset astuvat voimaan heti. Pääset palveluun tästä.

Pelitilin voi sulkea määräajaksi


Haluatko taukoa pelaamiseesi? Voit sulkea pelitilisi viikoksi, kuukaudeksi tai vuodeksi. Sinä aikana et voi pelata etkä siirtää rahaa pelitilillesi. Voit sulkea pelitilisi myös loppupäiväksi.

Pelitili pysyy suljettuna vähintään valitun vuorokausimäärän ajan. Jos suljet pelitilisi, et voi pelata nykyisen pelitilisi kautta, etkä rekisteröityä uudelleen nettipalveluun. Pelitilisi saldo siirretään pelitilisi tiedoissa ilmoittamallesi pankkitilille ja mahdolliset ikipelit keskeytyvät.

Jos suljet pelitilin vain loppupäiväksi, pelitilisi saldo pysyy pelitilillä ja ikipelit säilyvät aktiivisena. Pääset palveluun tästä.

Paljonko olet pelannut?


Veikkauksen nettipelien pelaamisen hallintaan on käytössä muita välineitä. Pelitilin yhteenvedosta löydät kuukauden pelatut pelit, häviöt, voitot ja palautusprosentit. Pääset palveluun tästä.

Veikkauksen sivuilla voit myös testata, millainen pelaaja olet. Pelitestin tehtyäsi saat saada palautetta sekä vinkkejä peli-ilon säilyttämiseksi. Pääset palveluun tästä.

Jokainen hyötyy - voitti pelissä tai ei


Veikkauksen pelien, esimerkiksi Kenon, pelaaminen tuottaa iloa elämään kaikille suomalaisille. Jos valitsee pelata vaikkapa juuri Kenoa, on osaltaan mahdollistamassa liikuntapaikkojen, elokuvien, teattereiden, nuorisotyön ja -tilojen toimintaa.

Veikkauksen liiketoiminnastaan tekemä tuotto eli veikkausvoittovarat luovutetaan opetus- ja kulttuuriministeriölle, joka jakaa tuoton edelleen lyhentämättömänä edunsaajille: taiteen, liikunnan, tieteen ja nuorisotyön tekijöille ja tahoille.

Yhteiseen hyvään kertyy yli 10 miljoonaa euroa joka viikko, Pelaamaan pääsevät vain täysi-ikäiset, mutta Veikkauksen tuotosta nauttivat kaikki. Edunsaajatietoa lisää täältä.

Veikkaus on tehnyt suomalaisista voittajia jo 75 vuoden ajan. Suomen Valtakunnan Urheiluliitto, Työväen Urheiluliitto ja Suomen Palloliitto perustivat Oy Tippaustoimisto Ab:n 17.7.1940. Lue lisää Juhlavuoden sivuilta.

TÄMÄ SIVU ON VEIKKAUKSEN MAINOSAINEISTOA

Kiinnostaako Keno?

  • Kenossa on kaksi arvontaa päivittäin, klo 14.45 ja klo 20.45.
  • Kenossa valitaan riviin 2–10 numeroa ja riville panos 0.50–10 € väliltä.
  • KunkkuKertoimet on Kenon lisäpeli, jonka voi liittää riviin maksamalla panoksen suuruisen lisämaksun. KunkkuKertoimilla voittosumma voi olla yli kaksinkertainen KunkkuNumeron osuessa riviin.
  • Lisätietoa numeroiden määrän, panoksen ja KunkkuKertoimien vaikutuksesta voittosummiin osoitteessa Veikkaus.fi/Keno.
MAINOS
Lue myös:

MAINOS