Yläosaton Susanne-vaimo ilmestyi futislegendan kuvaamalle videolle – ”Nyt koko maailma näkee...”

Andreas Brehme ja Susanne Schäfer suhtautuvat huumorilla somessa leviävään videoon.

Andreas Brehmelle sattui kiusallinen vahinko somevideon kanssa.

Saksalaisen jalkapallolegendan Andreas Brehmen kuvaamasta videosta on tullut kiusallinen viraali-ilmiö.

Viime kesänä kuvatulla videolla kameralle puhuva Brehme kääntää kameraa juuri huonolla hetkellä, ja kuvassa vilahtaa 62-vuotiaan futissankarin yläosattomissa käyskentelevä vaimo Susanne Schäfer.

Jotakin kautta video on nyt päätynyt Twitteriin, jossa sitä on jaettu laajalti.

Brehme selitti tapahtunutta saksalaiselle Bildille. Hän oli kuvaamassa videota memmo.me-sivustolle, jonka kautta urheilufanit voivat tilata henkilökohtaisia onnentoivotuksia syntymäpäivää viettäville ystävilleen.

– Tajusimme tapahtuneen vasta kun ystävämme alkoivat soitella. Minä en tajua, miksi tämä tuli esiin nyt. Jonkun on täytynyt julkaista se. En edes tajunnut lähettäneeni sitä silloin kun se tapahtui, Brehme sanoi.

Tahtomattaan videolle päätynyt Schäfer suhtautui tilanteeseen huumorilla.

– Se tapahtui viime kesälomalla Garda-järvellä. Mutta mitä sitten? Ihmiset voivat nähdä minun vaihtavan vaatteitani rannallakin tai saunassa. Me vain naureskelemme asialle, ja minä kiusoittelen someosaaja Andya, Schäfer naureskeli Bildille.

Brehme ei itsekään ottanut kämmiään turhan vakavasti.

– Nyt koko maailma tietää kuinka hieno vaimo minulla on! Sen ei olisi pitänyt tapahtua, mutta osaan nauraa itselleni. Tulevaisuudessa pitää antaa Susannen hoitaa kuvaaminen...

86 ottelua Saksan maajoukkueessa pelannut Brehme muistetaan parhaiten vuoden 1990 MM-finaalin ratkaisumaalista, jonka hän iski rangaistuspilkulta Argentiinan verkkoon ottelun loppuminuuteilla.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?