Raju väite: Cristiano Ronaldon lapsia lyödään koulussa

Georgina Rodriguez kertoo, että Cristiano Ronaldon lapset joutuvat koulussa kohtaamaan ikäviä tilanteita.

Ronaldon perhe asuu nykyisin Saudi-Arabiassa, jonka pääsarjassa Cristiano Ronaldo pelaa.

Jalkapallon supertähden Cristiano Ronaldon puoliso Georgina Rodriguez avasi huippujalkapalloilijan perheen arkea tuoreessa haastattelussa.

Rodriguez oli vieraana espanjalaisessa keskusteluohjelmassa El Hormiguerossa mainostamassa hänestä kertovan Netflix-sarjan Minä olen Georgina toista tuotantokautta.

Espanjalainen malli kertoo haastattelussa, että supertähden lapsilla ei ole aina helppoa ikäistensä joukossa.

– Lapsia mätkitään koulussa säännöllisesti, mutta he eivät koskaan tappele takaisin, Rodriguez sanoi tv-haastattelussa Blickin mukaan.

Rordiguezin mukaan perheen lapset ovat usein tulleet kiusaamisen takia koulusta kotiin kyyneleet silmissä. Rodriguez ei kuitenkaan halua, että lapset alkaisivat kostaa kiusaajilleen.

– En koskaan halua, että lapseni kulkisivat ympäriinsä lyömässä ihmisiä.

Ronaldolla ja Rodriguezilla on neljä yhteistä lasta: 5-vuotiaat Eva, Matteo ja Alana sekä 7 kuukautta vanha Esmeralda. Lisäksi perheeseen kuuluu Ronaldon aiemmasta suhteesta saama lapsi Cristiano junior, joka on 12-vuotias.

Kotona Rodriguez kertoo pitävänsä lapsilleen kovaa kuria esimerkiksi ruokailusääntöjen suhteen.

– Selitän heille, että ruokaa ei pidä ikinä jättää syömättä. Jos he jättävät lounaasta osan syömättä, se on tarjolla välipalana tai päivällisenä, 29-vuotias malli sanoo.

– Jos he eivät syö ruokaansa, näytän heille videoita nälkää näkevistä lapsista ja selitän, että sama voisi tapahtua heillekin.

Georgina Rodriguez ja Cristiano Ronaldo ovat seurustelleet vuodesta 2016 lähtien.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?