Erling Haaland taas käsittämättömässä vireessä! Latasi pelottavaa tekstiä vastustajien kannalta

Erling Haalandin maalihimo on kyltymätön.

Erling Haalandilla on maalivainua sekä kyky pistää palloa pömpeliin.

18.3. 21:13

Erling Haaland pommitti peräti viisi maalia tiistaina, kun Manchester City löylytti Leipzigin tiistaina Mestarien liigassa 7–0 (3–0).

Lauantaina Haaland jatkoi liki käsittämättömiä maalikarkeloitaan Englannin FA Cupin puolivälieräottelussa, kun Manchester City murskasi Burnleyn 6–0 (2–0). Haaland iski hattutempun eli kolme maalia Burnleyn pömpeliin, kun pelistä oli pelattu 60 minuuttia. Ottelun 63. minuutilla Haaland otettiin vaihtoon.

Citylle maaleja tekivät lauantaina myös argentiinalainen maailmanmestari Julian Alvarez (2) sekä Haalandin vaihtopenkiltä korvannut Cole Palmer.

Myös tiistaina Mestarien liigan ottelussa norjalaistykki Haaland otettiin vaihtoon kesken pelin 63. minuutilla. CBS:n mukaan hänen maalihimonsa ei ollut tuolloin tyydytetty viidelläkään täysosumalla.

Haaland sanoikin tiistain pelistä, että hän olisi pystynyt tekemään ainakin kaksi maalia lisää. Tällä Haaland viittasi ensimmäisen puoliajan tilanteisiin sekä spekulointiin siitä, että mitä olisi tapahtunut jos häntä ei olisi otettukaan vaihtoon.

– Kukaan ei tiedä, mitä olisi tapahtunut jos olisin ollut kentällä pitempään. Etsin aina uutta tilaisuutta maalintekoon ja yritän säilyttää maalinälkäni. Joku voisi olla iloinen viidestä maalista. Tietysti siitäkin pitää olla iloinen, mutta toki pitää haluta enemmän, Haaland, 22, selvitti vastustajien kannalta pelottavaa ajatusmalliaan CBS:lle.

Manchester Cityn päävalmentaja Josep Guardiola otti maalitykkinsä Erling Haalandin vaihtopenkille kesken tiistain pelin.

Manchester Cityn päävalmentajalle Josep Guardiolalle Haaland kertoi sanoneensa, että hän olisi halunnut tehdä tiistaina tuplahattutempun, eli yhteensä kuusi maalia.

Haaland on kolmas pelaaja, joka on pystynyt iskemään viisi maalia Mestarien liigan ottelussa. Muut viiteen maaliin yhdessä Mestarien liigan pelissä yltäneet ovat argentiinalainen Lionel Messi ja brasilialainen Luiz Adriano.

– Hän olisi ollut kyllästynyt koko loppuelämänsä, jos hän olisi jo 22-vuotiaana rikkonut ennätyksen ja tehnyt kuusi maalia yhdessä Mestarien liigan ottelussa. Nyt hänellä on tavoite tulevaisuuteen. Siksi vaihdoin hänet pois. En tiennyt, että Messillä oli ennätys hallussaan, sain tietää siitä vasta pelimme jälkeen, Guardiola veisteli Norjan TV2:n mukaan.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?