Shokkinäky kesken Cristiano Ronaldon pelin – ällöttävät kuvat leviävät

Cristiano Ronaldo teki Al-Wehdan verkkoon neljä maalia.

Likaisen pelipallon pussaaminen ei ollut ainoa Al-Nassrin ottelussa pöyristyttävä asia.

12.2. 9:11

Cristiano Ronaldo vietti torstaina ensimmäistä kunnon maali-ilotteluaan uudessa seurassaan Al-Nassrissa, kun joukkue kukisti Al-Wehdan 4–0.

Ronaldo iski kaikki ottelun maalit, mutta hyökkääjätähden huippuilta ei ollut ottelun puheenaihe. Kansainvälisessä mediassa otsikot varasti ötökkäinvaasio.

Muun muassa norjalainen Dagbladet kertoi, että pian ottelun alkamisen jälkeen stadionille lennähti valtava hyönteisparvi. Tv-kuvissa näkyi, miten stadionin istuimet ja katsojien vaatteet ovat mustana ötökkäjoukosta.

Espanjalaislehti Marcan mukaan osa kannattajista oli kokenut hyönteisten läsnäolon ällöttäväksi. Hyönteiset paljastuivat heinäsirkoiksi.

Sosiaalisessa mediassa irvailtiin Ronaldon houkuttelevan jopa hyönteisiä. Portugalilaisen hyökkääjätähden, 38, siirtyminen Saudi-Arabiaan on tehnyt Al-Nassrista huomattavasti aiempaa suositumman.

Dagbladet muistutti, että Ronaldo on aiemminkin ”vetänyt puoleensa” hyönteisiä. Vuoden 2016 EM-finaalissa Pariisissa Ronaldo ja muut pelaajat joutuivat hätistelemään sirkkoja pois ympäriltään.

Portugali voitti tuolloin jatko-ottelun jälkeen Euroopan mestaruuden.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?