Seksuaalirikoksesta epäilty Dani Alves viruu vankeudessa – kertoo, miksi muuttaa jatkuvasti versiotaan tapahtumista

Dani Alves ei halunnut jäädä kiinni uskottomuudesta.

Dani Alvesilla on mennyt joskus paremminkin.

30.1. 11:55

Brasilialainen huippujalkapalloilija Dani Alves on virunut jo viikkoja tutkintavankeudessa. Häntä syytetään naisen raiskauksesta barcelonalaisen Sutton-yökerhon vessassa.

Alves perhe oli tyytymätön laitapakin ensimmäiseen asianajajaan, minkä vuoksi tämän tilalle palkattiin uusi yrittäjä, Cristóbal Martell. Martell puhui perjantaina espanjalaiselle Antena 3 -kanavalle käytyään tapaamassa asiakastaan Brians 2 -vankilassa Barcelonassa.

Alvesin lausunnot tapauksesta ovat ihmetyttäneet, sillä hänen versionsa tapahtumien kulusta ovat muuttuneet jatkuvasti.

Ensin brassi väitti, ettei ole koskaan tavannutkaan 23-vuotiasta naista, joka häntä syyttää. Myöhemmin hän kertoi version, jossa kertoi harrastaneensa tämän kanssa yhteisymmärrykseen perustuvaa seksiä.

Espanjalaisen AS:n mukaan Martell kertoi Antena 3:lle, että nyt Alves, 39, tarjoaa yökerhoillan tapahtumista aukottoman ja yhtenäisen kertomuksen.

Martell esitti haastattelussa myös Alvesin selityksen sille, miksi tarina on elänyt jatkuvasti. Asianajajan mukaan kyse on siitä, ettei jalkapallotähti halunnut julkisesti myöntää olleensa uskoton vaimolleen, espanjalaiselle mallille Joana Sanzille.

AS kertoo, että Sanz on poistanut parin yhteiskuvat sosiaalisen median profiileistaan.

Alvesin edellinen seura on meksikolainen Pumas.

Barcelona on Alvesin mittavan pelaajauran pitkäaikaisin seura ja samalla se seura, jossa hän pelasi parhaat vuotensa. Hän edusti Barcelonaa vuodet 2008–16 ja palasi kaudeksi 2021–22. Kuluneen syyskauden hän edusti meksikolaista Pumasia, mutta sopimus irtisanottiin rikosepäilyjen tultua julki.

Alves edusti Brasiliaa Qatarin MM-kisoissa marras-joulukuussa. Ensimmäistä kertaa hän esiintyi MM-tasolla jo vuonna 2010.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?