Suomen viihde­maailman tähdet valtaavat Töölön jalkapallo­stadionin

Töölön nurmelle astelee perjantaina valtava joukko suomalaistähtiä. Heidän jälkeensä stadionin ottavat haltuun Manchester Unitedin ja Suomen jalkapallolegendat.

Antti Luusuaniemi (vas.) ja Roope Salminen (oik.) kohtaavat jalkapallo-ottelussa muun muassa JVG:n Jare Brandin ja Ville Gallen.

19.9. 14:52

Manchester Unitedin ja Suomen jalkapallolegendat ottavat toisistaan mittaa perjantaina Töölön jalkapallostadionilla.

Ennen illan huipennusta nurmelle astelee suuri joukko suomalaisia viihdemaailman kasvoja, kun sosiaalisessa mediassa suursuosioon noussut Aston Gilla kohtaa näytösottelussa Pekka Hyysalon kokoaman FC FightBackin.

Aston Gilla on kiertänyt Helsingin seudun harrastesarjan otteluita koko kesän, mutta vastustajajoukkue FightBack on kasattu varta vasten perjantain matsia varten. Molempien joukkueiden paidoissa nähdään Suomen viihde- ja musiikkimaailman eturivin nimiä.

Aston Gillassa pelaavat muun muassa JVG:n Jare Brand ja Ville Galle sekä sosiaalisen median vaikuttajat Roni Bäck, Joona Puhakka ja Mikael Sundberg. Mukana on myös Veikkausliigassa pelannut Ilari Mettälä, joka on peliuransa jälkeen viritellyt uraa TikTokissa.

Lue lisää: Ilari Mettälä, 28, takoo rahaa TikTokissa – aiempi ura päättyi karmeasti

Legend Weekendin tiedotteesta selviää, että Pekka Hyysalon luotsaaman FightBackin paidoissa kentälle astelevat muun muassa muusikot Kim Herold, Dan ”Uniikki” Tolppanen ja Kalle Lindroth sekä näyttelijä Antti Luusuaniemi. Mukana porukassa ovat myös radiojuontajat Tuukka Ritokoski ja Juha Perälä sekä tv-kasvo Roope Salminen.

Aston Gillan ja FC FightBackin ottelu alkaa perjantaina 23.9. klo 16.30. Ilta huipentuu ManU:n ja Suomen jalkapallolegendojen kohtaamiseen.

ISTV esittää molemmat ottelut suorana.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?