Lukas Hradeckylle punainen kortti Bundesliigan huippuottelussa – kenttäpelaaja joutui maaliin!

Lukas Hradecky katseli punaista korttia.

6.8. 22:37

Leverkusenin maalivahdin Lukas Hradeckyn liigakausi alkoi ikävissä merkeissä: Dortmund otti kotonaan 1–0-voiton, ja Hradecky poistettiin lisäajalla kentältä.

Hradeckyn jalat olivat tukevasti rangaistusalueella mutta kädet sen ulkopuolella, kun hän otti pallon hyppysiinsä. Var-tarkastuksen jälkeen Suomen maajoukkueen kapteeni sai katsella punaista korttia.

Hradecky on aiemminkin ajettu kentältä samasta syystä, tosin silloin vielä räikeämmän rikkeen jälkeen, kun hän otti pallon käsiinsä rankkarialueen ulkopuolella talvella 2017.

Tuolloin Hradecky katseli historian nopeinta maalivahdin punaista korttia Bundesliigassa.

Dortmundin voitto-osuman teki Marco Reus 10. peliminuutilla. Leverkusenin suomalaiskärki Joel Pohjanpalo istui koko ottelun vaihdossa.

Leverkusen oli jo käyttänyt vaihtonsa, kun Hradecky ajettiin ulos, joten tolppien väliin asettui keskuspuolustaja Edmond Tapsoba.

Dortmund ja Leverkusen lukeutuvat Saksan suurimpiin seuroihin, mutta mestarisuosikkeja on tänäkin vuonna vain yksi: Bayern München, joka murskasi perjantaina Eintracht Frankfurtin maalein 6–1.

Frankfurt vierailee ensi viikolla Suomessa, kun hallitseva Euroopan liigan voittaja kohtaa Mestarien liigan voittajan Real Madridin Uefan supercupissa Olympiastadionilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?