Tosi-tv-ohjelman kuvauksissa tapahtui karmea onnettomuus – miehen sukukalleuksille kävi köpelösti

Thorsten Legatin kivespussi turposi kuin ilmapallo.

Onnettomuus veti Thorsten Legatin mielen hetkeksi matalaksi.

30.6. 22:28

Saksalainen Thorsten Legat ei anna kivuliaan onnettomuuden haitata elämäänsä.

Ex-jalkapalloilija ja nykyisin paremmin saksalaisista tosi-tv-ohjelmista tunnettu Legat, 53, menetti toisen kiveksensä uimahyppyohjelmassa sattuneen onnettomuuden takia.

Onnettomuus tapahtui ohjelman harjoituksissa, kun Legat laskeutui veteen epäonnisessa asennossa. Miehen kives repesi auki. Lääkärit tulivat nopeasti tulokseen, ettei se ollut enää pelastettavissa.

The Sunin mukaan Legat kuvaili ”kivespussin turvonneen kuin ilmapallo” ja hänen luulleen ”kasvattavan kolmannen kiveksen”.

– Ensin olin shokissa ja ajattelin, että koko maailma kaatuu niskaani. Kives poistetaan elokuussa, Legat kertoi saksalaiselle RTL-kanavalle.

– Sitten valaistuin: minähän saan siihen implantin! Ihan kuin rintaimplantin, Legat sanoi.

Karmeasta ja kivuliaasta vammasta huolimatta Legat jatkaa tv-uraansa ja osallistuu Saksan Ninja Warrioriin. Ex-futari on ottanut ripeän paluun huumorilla.

– Ainakaan en voi rikkoa enää mitään, se on hyvä juttu. Minulla ei myöskään ole enää kipuja. Minulle on aina ollut tärkeää, etten leiki terveyteni kanssa, hän jatkoi.

The Sunin mukaan vammasta huolimatta Legat voi edelleen saada lapsia. Ennestään hänellä on 22- ja 24-vuotiaat pojat.

Aktiiviurallaan 1986–2001 Legat pelasi 243 ottelua Saksan Bundesliigassa. Niissä Stuttgartia, Schalkea, Frankfurtia, Werder Bremeniä ja Bochumia edustanut keskikenttäpelaaja teki 15 maalia.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?