Cristiano Ronaldo veti herneen nenään erikoisesta syystä – ”Hän lähetti meille hymiöitä ja blokkasi meidät sen jälkeen”

Huippusuositun Transfermarktin johtoportaan jäsenet kertoivat, miksi Cristiano Ronaldo on blokannut sivuston sosiaalisessa mediassa.

Cristiano Ronaldo elää tunteella kentällä ja sen ulkopuolella.

28.1. 19:40

Jalkapallotähti Cristiano Ronaldo loukkaantui verisesti, kun hänen arvonsa siirtomarkkinoilla arvioitiin hänen näkökulmastaan aivan liian alhaiseksi.

Asia selvisi urheilulehti The Athleticin laajasta artikkelista, jossa käsiteltiin supersuosittua Transfermarkt-verkkosivustoa.

Jutussa Transfermarktin johtoportaaseen kuuluvat Christian Schwarz ja Daniel Busch kertoivat, kuinka sivusto julkaisi Instagramissa listauksen yli 33-vuotiaista pelaajista, joiden markkina-arvo on Transfermarktin mielestä korkein.

Portugalilainen Ronaldo oli numero yksi kymmenen tähtipelaajan listalla, mutta Buschin mukaan se ei kunnianhimoiselle maalitykille riittänyt. Hänen mielestään hänen markkina-arvonsa oli arvioitu aivan liian matalaksi.

– Ronaldo lähetti viestin sosiaalisesta mediasta vastaaville työntekijöillemme. He vastasivat hänelle ja selittivät, että ”olet ylivoimainen ykkönen omassa ikäryhmässäsi”. Kyse oli 30–50 miljoonan punnan erosta (Ronaldon ja listakakkosen välillä). Hän lähetti meille hymiöitä ja blokkasi meidät sen jälkeen, Schwarz selitti.

Cristiano Ronaldoa haastateltiin perjantaina Dubaissa.

Lue lisää: Meneekö jo överiksi? Cristiano Ronaldon puolisoa juhlistettiin Dubaissa näyttävällä tempauksella

Tarinaa Ronaldon herkkähipiäisyydestä lainattiin laajalti ympäri maailman mediaa. Siitä muun muassa kirjoittivat espanjalainen Marca, englantilainen Daily Mail ja brasilialainen Globo.

Ronaldo, 36, edustaa nykyisin Manchester Unitedia. Hän on parhaillaan vierailulla Dubaissa, jossa hän juhli perheineen avopuolisonsa Georgina Rodriguezin 28-vuotispäivää ja oli tähtivieras Expo 2020 -tapahtumassa.

Lue lisää: Tyttöystävän tarina kertoo kaiken Cristiano Ronaldon rikkaudesta – ”Minulta kesti puoli tuntia päästä keittiöstä olohuoneeseen”

Lue lisää: Uutuussarja: Työkaverit sekosivat, kun Cristiano Ronaldo haki tyttöystävänsä Georgina Rodriguezin, 28 – ”Menin töihin bussilla ja lähdin Bugattilla”

Lue lisää: Yllättävä yhteiskuva: F1:n kohukuski treenasi Dubaissa Cristiano Ronaldon kanssa

Lue lisää: Suomalaisasiantuntija latasi V sportilla suorat sanat Cristiano Ronaldon kiukuttelusta: ”Sitten otat sen tuttipullon”

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?