Tv-kasvon kova väite – kritiikistä kimmastunut Lionel Messi lähetti haukut yksityisviestillä

Sky Sportsin asiantuntija, entinen huippufutari Jamie Carragher kertoi joutuneensa Messin hampaisiin.

Lionel Messi ei ollut mielissään Jamie Carragherin kritiikistä.

22.1. 19:04

Entinen huippujalkapalloilija ja nykyinen tv-asiantuntija Jamie Carragher on joutunut kahnaukseen Lionel Messin kanssa. Carragher kertoi asiasta televisiokanava Sky Sportsin lähetyksessä perjantaina.

Tapaus tuli ilmi, kun Carragher ja hänen aisaparinsa Gary Neville esittelivät, ketkä kaikki pääsevät heidän vuoden joukkueisiinsa – eli niin kutsuttuun Team of the Yeariin – Fifa-konsolipelissä.

Messi ei ollut mukana Liverpoolin legendan Carragherin joukkueessa. Ex-toppari kipuili, ettei valitsematta jättäminen ollut hänen ensimmäinen epäluottamuslauseensa argentiinalaistähteä kohtaan.

– Sanoin kauden alussa, ettei Cristiano Ronaldo ole mielestäni hyvä hankinta Manchester Unitedilta. Sanoin samalla, ettei myöskään Messi ollut kaksinen ostos PSG:ltä, Carragher kertoi.

Messi ei mitä ilmeisimmin katsonut hyvällä 43-vuotiaan britin linjausta.

– Sain häneltä (Messiltä) yksityisviestin Instagramissa – siis mieheltä itseltään. En aio näyttää tässä yksityisviestejäni, mutta hän käytännössä kutsui minua aasiksi.

Carragher oli sen verran pahoillaan aikaisemmin tulleesta, happamasta yhteydenotosta, että hän päätti lähettää nyt erikoisterveiset Messille.

– Lionel, rakastan sinua. Olet kautta aikain paras pelaaja, ja verrattuna sinuun, olin aasi. Et silti pääse tähän joukkueeseen, vaikka voititkin kesällä Copa American. Se ei ole riittävästi, jotta jättäisin Mohamed Salahin ulos, Carragher sanoi.

Carragherin hyökkäyskolmikossa oli Salahin lisäksi Bayern Münchenin maaliruisku Robert Lewandowski sekä Messin joukkuekaveri Kylian Mbappe.

Messi, 34, ei ole ollut entisaikojen iskussa kuluvalla kaudella. Erinäisistä loukkaantumisista kärsinyt argentiinalainen on iskenyt Ranskan liigassa vasta yhden maalin ja syöttänyt neljä.

Carragher edusti koko uransa Liverpoolia. Hän voitti punaisten riveissä muun muassa Mestarien liigan, kaksi FA cupia ja kolme Englannin liigacupin pystiä. Hänen peliuransa loppui keväällä 2013.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?