Tällaisia ovat smokeissa ihastuttaneet Lionel Messin pojat – Mateo, 6, oppi faneilta erikoisen tavan puhutella isäänsä - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Tällaisia ovat smokeissa ihastuttaneet Lionel Messin pojat – Mateo, 6, oppi faneilta erikoisen tavan puhutella isäänsä

Lionel Messin pojat varastivat huomion maanantai-illan gaalassa.

Lionel Messi ja Antonella Roccuzzo sekä lapset Thiago, Mateo ja Ciro.

30.11.2021 13:56

Jalkapallon supertähden Lionel Messin lapset ihastuttivat yleisöä Pariisissa, jossa jaettiin jalkapallon Kultainen pallo eli Ballon d’Or.

Punaisella matolla tyylikkäinä esiintyneet pojat tuulettivat myöhemmin tyytyväisinä penkeissään, kun Lionel Messi valittiin jo seitsemättä kertaa maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi.

Lue lisää: Kuvat: Supertähdet puolisoineen säkenöivät punaisella matolla – Lionel Messin pojat kuin isänsä, myös F1-kuskit yllättivät

Isänsä puvun kanssa yhteensopiviin loistokkaisiin smokkeihin pukeutuneet 9-vuotias Thiago, 6-vuotias Mateo ja 3-vuotias Ciro ovat tottuneet salamavalojen välkkeeseen. Lionel-isä on kuulunut urheilumaailman suurimpiin nimiin koko heidän elämänsä ajan.

Messi ja lapset Camp Noun nurmella vuonna 2019.

Messi ja lasten äiti Antonella Roccuzzo tunsivat toisensa pikkulapsista alkaen: Roccuzzo oli Messin parhaan lapsuudenystävän serkku. He alkoivat seurustella vuonna 2008 ja menivät naimisiin vuonna 2017, juuri ennen kuin Roccuzzo alkoi odottaa Ciroa.

Perhe asui viime kesään asti Barcelonassa, jossa lapsikatras oli tuttu näky Camp Nou -stadionilla. Thiago, Mateo ja Ciro ovat isänsä innokkaita kannattajia.

Kesällä Roccuzzo julkaisi videon, jossa perheen pojat riemuitsivat villisti isänsä kipparoiman Argentiinan mestaruutta Etelä-Amerikan mestaruusturnauksessa Copa Americassa.

Pallon kanssa kikkailu luonnistuu myös tähtipelaajan lapsilta. Lionel Messi on julkaissut sosiaalisessa mediassa useita videoita, joissa pallottelee poikiensa kanssa.

Alla olevalla videolla fanien huomion kiinnitti erityisesti etualalla esiintyvän Mateon taitavat temput.

Ranskalaislehti L’Equipen mukaan Thiago ja Mateo pelaavat nykyään jalkapalloa PSG:n omassa akatemiassa. Jo aiemmin he olivat mukana Barcelonan jalkapalloakatemiassa.

Perheen elämässä tapahtui viime kesänä iso muutos, kun koko ammattiuransa Barcelonassa pelannut Messi kaupattiin pariisilaiseen PSG:hen.

Lionel Messi saapui perheineen Pariisiin elokuussa.

Perhe löysi syksyllä uuden kodin Neuilly-sur-Seinen esikaupunkialueelta. Kaksikerroksisen ja neljä makuuhuonetta sisältävän asunnon pinta-alan on kerrottu olevan yli 300 neliömetriä.

Uuden jalkapallojoukkueen lisäksi poikien on pitänyt tänä syksynä totuttautua uuteen kouluun ja kaveripiiriin.

– Viikon viimeinen koulupäivä. Olen niin ylpeä nähdessäni, kuinka innokkaina he aloittivat uudessa koulussa! Rocuzzo kirjoitti syyskuussa Instagramissa tekemässään julkaisussa.

Hiljaisen miehen maineessa oleva Messi on kertonut medialle silloin tällöin pieniä yksityiskohtia perhe-elämästään. Jalkapallo ja isän asema lajin supertähtenä vaikuttavat luonnollisesti myös arjessa.

– Mateo kutsuu minua koko nimelläni: ”Anna mennä Leo Messi”, ja sellaista, fanien tapaan, Messi kertoi RAC1-kanavan haastattelussa vuonna 2019.

Lapsista keskimmäinen nauttii myös pienestä kiusanteosta.

– Kun katsomme kotona jalkapalloa yhdessä, Mateo juhlii välillä Real Madridin maaleja ärsyttääkseen veljeään, Messi kertoi haastattelussa Tribuna-sivuston mukaan.

Isän kilpailijanluonne on periytynyt myös jälkikasvulle.

– Kumpikaan heistä (Thiagosta ja Mateosta) ei halua hävitä missään. He ovat hyvin kilpailuhenkisiä, Messi kertoi haastattelussa.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?