Tunnettu kaksikko joutui hurjaan rikosvyyhtiin: pelivelkoja, 25 000 euron päiväpanoksia, huumeparoni Piet S. ja välikäsi bensa-asemalla

Dirk Kuyt ja Wesley Sneijder ovat todistaneet isossa rikostapauksessa ”useiden muiden jalkapalloilijoiden kanssa”, kertoi De Telegraaf.

Dirk Kuyt ja Wesley Sneijder ovat vaikeuksissa.

8.11.2021 20:59

Hollantilaiset ex-jalkapalloilijat Dirk Kuyt ja Wesley Sneijder ovat keskellä isoa rikosvyyhtiä, uutisoi alankomaalainen De Telegraaf, jota tanskalainen B.T. siteeraa. Mediaraporttien mukaan poliisi kuulusteli Kuytia, 41, ja Sneijderia, 37, alkuvuodesta 2021.

Skandaalin keskellä on laiton vedonlyöntisivusto Edobet, jota sekä Kuyt että Sneijder ovat väitetysti käyttäneet isoilla panoksilla. Miehen nimeltä Piet S. uskotaan olevan sivuston takana. Samaisen Piet S:n epäillään olevan myös kansainvälisellä tasolla toimiva huumeparoni, joka pidätettiin viime vuonna.

Kuytin epäillään pelanneen uhkapelejä pahimmillaan jopa 25 000 eurolla päivässä. De Telegraafin mukaan hän käytti vedonlyönnissä bensa-asemalla päivystänyttä välikättä, jolle maksoi käteisellä.

Sneijderilla puolestaan väitetään olevan isoja pelivelkoja. Mediatietojen mukaan Sneijderille on esitetty uhkauksia, että hänen äitinsä, isoäitinsä ja tätinsä ovat vaarassa, jos ex-futaaja ei maksa velkojaan. Sneijder on kiistänyt olevansa velkaa.

Kuyt ja Sneijder ovat entisiä Hollannin maajoukkuemiehiä. Kuyt muistetaan parhaiten Liverpoolista kausilta 2006–12. Sneijder tähditti vuosina 2002–19 esimerkiksi Ajaxia, Real Madridia ja Interiä.

Seuraa ja lue artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?