Barcelonan tähtihankinta joutui sairaalaan – vaipui kesken ottelun nurmen pintaan

Sergio Agüeroa hoidettiin kentällä useita minuutteja.

Sergio Agüero nurmella lauantaina.

31.10.2021 8:52

Barcelonan argentiinalaishyökkääjä Sergio Agüero joutui lauantaina sairaalahoitoon rintakipujen ja hengitysvaikeuksien takia.

Agüero vetäytyi kentältä Barcelonan Camp Noulla pelatun Alaves-ottelun 41. minuutilla.

Lue lisää: FC Barcelona antoi potkut Ronald Koemanille

Kesällä Manchester Citystä Barcelonaan siirtynyt Agüero, 33, alkoi pidellä rintaansa ja vaipui kesken ottelun nurmen pintaan. Häntä hoidettiin kentällä useita minuutteja. Kentälle tuotiin paarit, mutta lopulta Agüero käveli pois kentältä omin voimin.

Agüero vietiin ambulanssilla sairaalaan sydäntutkimuksiin.

Lue lisää: FC Barcelonalle nimettiin väliaikainen päävalmentaja – seuralegenda otti ohjat

–  Agüero ilmoitti kärsivänsä rintakivuista ja hänet on toimitettu sairaalaan tutkittavaksi, Barcelona kertoi tiedotteessaan.

Myös Barcelonan väliaikaisella valmentajalla Sergi Barjuanilla oli niukasti sanottavaa tapauksesta heti ottelun jälkeen.

–  Tiedustelin hänen vointiaan ja hän sanoi tuntevansa huimausta. Myöhemmin minulle kerrottiin, että hänet on viety sairaalaan, Barjuan kertoi.

–  En tiedä enempää tapauksesta.

Sunnuntaiaamuun kello 11:een mennessä Agüeron tilasta tai testien tuloksista ei ollut kerrottu lisätietoja.

Agüeron sydänvaivat olivat uusi synkkä lisä Barcelonan tuskaiseen lokakuuhun. Espanjalaisjätti on hävinnyt viidestä viime ottelustaan peräti kolme ja voittanut vain yhden, mikä johti päävalmentaja Ronald Koemanin potkuihin.

Alavesia vastaan Barcelona joutui tyytymään 1–1-tasapeliin. Piste oli Alavesin ensimmäinen Camp Noulta viiteen vuoteen.

Memphis Depay vei ottelussa Barcelonan johtoon 49. minuutilla, mutta Luis Rioja peippaili Alavesin tasoituksen 52. minuutilla.

Barcelonan sarjasijoitus Espanjan liigassa on valahtanut yhdeksänneksi. Ero sarjakärki Real Madridiin on kahdeksan pistettä.

Camp Noulla oli runsaasti tyhjiä penkkejä, kun Barcelonan väliaikaisvalmentaja Sergi Barjuan ohjeisti joukkojaan.

Barcelonan kompuroidessa myös yleisö on alkanut kääntää selkänsä joukkueelle. Alaves-otteluun lähes 100 000 katsojaa vetävälle Camp Noulle tuli enää vaatimaton yleisömäärä 37 278. Tämä huolimatta siitä, että seura myi erikoiskampanjalla pääsylippuja alennuksella jopa puoleen hintaan.

Urheilullisen menestyksen puutteen lisäksi seura joutuu pitkästä aikaa pelaamaan ilman Lionel Messin, Antoine Griezmannin, Neymarin tai Luis Suarezin kaltaisia supertähtiä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?