Lionel Messi: Mauricio Pochettinon ratkaisulle löytyi selitys - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Lionel Messin todella tyly ilme kohahdutti – nyt valmentajan ratkaisulle komentaa supertähti vaihtoon saatiin uusi selitys

Ranskalaislehti L’Equipe vakuuttaa, että Lionel Messin ja PSG:n valmentajan Mauricio Pochettinon välit ovat kunnossa.

Lionel Messi näytti nyrpeää naamaa, kun PSG:n valmentaja Mauricio Pochettino vaihtoi hänet kentältä ottelussa Lyonia vastaan.

20.9. 21:52

Ranskalaisen Paris Saint-Germainin tähtihankinnan Lionel Messin ilmehtiminen nousi puheenaiheeksi sunnuntaisen Lyon-ottelun jälkeen.

PSG:n argentiinalaisvalmentaja Mauricio Pochettino teki ottelun 75. minuutilla erittäin harvinaisen tempun ja vaihtoi maanmiehensä Messin pois kentältä.

Kun Messi tallusti pois nurmelta, Pochettino ojensi tälle kätensä. Messi ei kuitenkaan tarttunut siihen, mulkaisi vain pettyneenä valmentajan suuntaan ja jatkoi matkaansa.

Messin ja PSG:n ympärillä pyörivä huhumylly alkoi heti suoltaa sisuksistaan väitteitä tähtipelaajan ja valmentajan välirikosta.

Marcan mukaan ranskalainen urheilulehti L’Equipe uutisoi kuitenkin, että Messin ja Pochettinon välit ovat yhä ”fantastiset”. Messin kerrotaan olleen vain pettynyt vaihdosta, sillä hän haluaa pelata jokaisen ottelun jokaisen minuutin.

Hetki ennen vaihtoa Messi oli tunnustellut polviaan tuskaisen näköisenä. Pochettino oli tiedustellut häneltä, onko hän kunnossa ja Messi oli nyökännyt rauhoittavasti.

Siitä huolimatta Pochettino oli päättänyt ottaa Messin varotoimenpiteenä kentältä, ja vaikka Messi oli harmistunut päätöksestä, hänen kerrotaan hyväksyneen valmentajan ratkaisun.

L’Equipen mukaan Mauricio Pochettinon ja Lionel Messin dialogi vaihdon jälkeen eteni näin. Valmentaja kysyi: ”kuinka voit?” Pelaaja vastasi: ”hyvin”.

L’Equipen mukaan Messin polvi oli maanantaina vielä niin kipeä, että tämä ei harjoitellut normaalisti.

– Me päätimme ottaa Messin kentältä loukkaantumisriskin takia. Meillä on edessä tärkeitä otteluita ja meidän täytyy suojella häntä, Pochettino selitti vaihtoa lehdistötilaisuudessa.

Pochettinoa, 49, ja Messiä, 34, yhdistää kasvattajaseura. Kumpikin on argentiinalaisen Newell’s Old Boysin vanha junioripelaaja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?