Erikoinen suhdesoppa: jalkapallotähti saa lapsen ex-vaimonsa sisarentyttären kanssa - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Erikoinen suhdesoppa: jalkapallotähti saa lapsen ex-vaimonsa sisarentyttären kanssa

Brassitähti Hulkin vaimo, hänen ex-vaimonsa siskontytär, on raskaana.

Hulk on tulossa neljättä kertaa isäksi.

20.9. 11:36

Brasilialaisen jalkapalloilijan Hulkin, viralliselta nimeltään Givanildo Vieira de Souzan, suhdesoppa on puhuttanut viime vuosina.

Vuonna 2019 paljastui, että Hulk oli alkanut seurustella ex-vaimonsa Iran Angelo de Souzan siskontytön Camila Souzan kanssa.

Hulk, 35, erosi vaimostaan mediatietojen mukaan kesällä 2019. Seurustelusuhde Camila Souzan kanssa alkoi pari kuukautta avioeron jälkeen. Maaliskuussa 2020 kerrottiin, että Hulk ja 32-vuotias Camila olivat menneet naimisiin.

Lue lisää: Brassitähti nai ex-vaimonsa siskontytön – sotkuinen perhedraama tuli julkisuuteen: ”Kuin olisin haudannut tyttäreni elävältä”

Paljon otsikoita keränneessä rakkaustarinassa on nyt tapahtunut uusi käänne: Hulk ilmoitti Instagram-tilillään, että hän ja Camila Souza odottavat perheenlisäystä.

– Sydän täynnä kiitollisuutta Jumalalle jaan kanssanne, että minua on siunattu neljännen kerran lapsella, Hulk kirjoitti.

Päivityksessä hän ja Camila esittelevät ultraäänikuvia lapsestaan.

Hulkilla on ex-vaimonsa Iranin kanssa kolme lasta: pojat Ian ja Tiago sekä tytär Alice.

Vuonna 2020 Iran kertoi olevansa surullinen siskontyttönsä Camilan vuoksi.

– Herään ja käyn nukkumaan ymmärtämättä, miksi tämä kaikki tapahtui minulle. Hän (Camila) oli minulle kuin tytär, de Souza totesi tuolloin portugalilaislehti Recordin haastattelussa.

Hulk on puolestaan aiemmin kertonut, ettei koskaan pettänyt vaimoaan. Hän kertoi avioeron johtuneen siitä, ettei ollut suhteessa onnellinen.

Hulk edustaa tällä hetkellä brasilialaista Atlético Mineiroa. Hän on aiemmin pelannut muun muassa Pietarin Zenitissä, Portossa ja viimeksi Kiinan Superliigan Shanghai SIPG:ssa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?