Lionel Messi murtui täysin tiedotustilaisuudessa – puhui vuolaasti Barcelonasta: ”Olen surullinen, koska minun pitää lähteä joukkueesta, jota rakastan” - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Lionel Messi murtui täysin tiedotus­tilaisuudessa – puhui vuolaasti Barcelonasta: ”Olen surullinen, koska minun pitää lähteä joukkueesta, jota rakastan”

Messi vahvisti tiedotustilaisuudessa jättävänsä Barcelonan ja keskustelleensa PSG:n kanssa. Yksi kaikkein aikojen jalkapalloilijoista murtui täysin ja puhui Barcelonasta vuolaasti.

8.8. 12:55 | Päivitetty 8.8. 13:47

Yksi maailman kaikkien aikojen jalkapalloilijoista, Lionel Messi, joutuu jättämään FC Barcelonan.

Messin ja Barcelonan vuosikymmeniä kestänyt liitto oli päättyä jo vuosi sitten, kun Messi halusi lähteä riitaannuttuaan seurajohdon kanssa. Välit lämpenivät kauden aikana, ja Messi ehti jo sopia uudesta jatkosopimuksesta ja seuraan jäämisestä.

– 21 vuoden jälkeen lähes kolmen katalonialaisargentiinalaislapseni kanssa. Olemme asuneet tässä kaupungissa, tämä on kotimme. Olen todella kiitollinen kaikesta, kaikista joukkuekavereistani, kaikista, jotka ovat olleet rinnallani, Messi kertoi kyynelsilmin.

Argentiinalainen kertoi, että tämä on hänen uransa vaikein hetki.

– Olen surullinen, koska minun pitää lähteä joukkueesta, jota rakastan, Messi kertoi tilaisuudessa.

Barcelona ja Messi voittivat yhdessä 35 pokaalia, jotka kaikki ovat esillä pelaajan taustalla tiedostustilaisuudessa.

– Täällä on tapahtunut ihania asioita.

La Ligan taloussäännöt kuitenkin estivät Barcelonaa rekisteröimästä Messiä, koska katalaaniseura oli ajautunut satojen miljoonien eurojen velka-ahdinkoon.

Messi on yhdistetty viikonloppuna vahvasti Paris Saint-Germainiin. Messi ei suostunut kommentoimaan seurakuvioitaan, vaan pelkästään vahvisti lähtevänsä Barcelonasta.

– Minulla ei ole sopimusta tällä hetkellä kenenkään kanssa, Messi vastasi kysymykseen uudestan seurastaan.

The Athletic uutisoi sunnuntaina, että Messi saa PSG:ltä 25 miljoonan euron allekirjoitusbonuksen ja kahden vuoden sopimuksen, joka tuo verojen jälkeen 25 miljoonan euron vuositulot päälle.

Legenda tyynnytteli myös kannattajia, jotka ovat epäilemättä huolissaan seuran tulevaisuudesta.

– Barca on yksi maailman suurimpia joukkueita. Tänne tulee suuria pelaajia. Pelaajia tulee ja menee ja tämä jalkapallojoukkue on aina muita tärkeämpi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?