Lähde: Barcelonan tähtihankinta Sergio Agüero tuntee itsensä petetyksi ja haluaa nyt ulos – luvattiin paikka Messin rinnalla - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Lähde: Barcelonan tähtihankinta tuntee itsensä petetyksi ja haluaa nyt ulos – luvattiin paikka Messin rinnalla

Sergio Agüero on suuttunut Barcelonalle ja etsii tietä ulos seurasta jo ennen ensimmäistä otteluaan, kertoo katalonialaislähde.

Ystävykset Sergio Agüero ja Lionen Messi juhlivat kesällä Copa Américan voittoa.

7.8. 12:45

Jalkapallomaailma kohahti torstaina, kun FC Barcelona ilmoitti, ettei supertähti Lionel Messi jatka joukkueessa. Ongelmia on Kataloniaan luvassa lisää, sillä kesän tähtihankinta Sergio Agüero kokee tulleensa petetyksi ja haluaa ulos seurasta jo ennen debyyttiään.

Katalonialaismedia Betevé kirjoittaa, että argentiinalaishyökkääjä on määrännyt lakimiehensä etsimään ulospääsyä Barcelonasta. Betevén mukaan Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta olisi luvannut Agüerolle, että hän saa pelata ystävänsä ja maajoukkuetoverinsa Messin rinnalla. Nyt tämä lupaus ei toteudu.

Samojen lähteiden mukaan Agüeron lakimiehet etsivät nyt porsaanreikää, jolla entinen Manchester Cityn tähtihyökkääjä pääsisi eroon tuoreesta sopimuksestaan. Maalipyssyn suuttumus on sen verran merkittävä, ettei tämän lähipiiri pidä Agüeron tulevaisuutta Barcelonassa lainkaan selvänä.

Peräti kymmenen vuotta Manchester Cityä edustanut Agüero on pelannut 275 ottelua Englannin Valioliigassa ja iskenyt niissä hurjat 184 maalia. Ennen siirtoaan Englantiin hän pelasi Espanjan liigaa Atlético Madridin riveissä ja iski 74 maalia 175 ottelussa.

Kesällä Agüero ja Messi pääsivät ensimmäistä kertaa nostamaan yhdessä pokaalia, kun Argentiinan maajoukkue voitti Etelä-Amerikan mestaruusturnauksen Copa Américan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?