Lionel Messi olisi halunnut jatkaa Barcelonassa - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Lionel Messi on ”sokissa ja erittäin surullinen” – olisi halunnut jatkaa FC Barcelonassa

Argentiinalainen Clarin-lehti tavoitti Lionel Messin lähipiirin jäsenen kommentoimaan torstain uutispommia.

Lionel Messin ura FC Barcelonassa näyttäisi olevan ohi.

6.8. 19:59

FC Barcelonan torstainen päätös olla tekemättä jatkosopimusta kapteeninsa Lionel Messin kanssa yllätti pelaajan täysin, uutisoi Argentiinan suurin sanomalehti Clarin.

Clarinille puhunut Messin, 34, lähipiirin jäsen kertoi, että 13-vuotiaana Argentiinasta Barcelonaan siirtynyt Messi olisi halunnut jatkaa seurassa.

– Hän on sokissa ja erittäin surullinen, lähipiirin jäsen kuvaili Messin mielentilaa.

Messi palasi kesälomaltaan Barcelonaan keskiviikkona ja oletti allekirjoittavansa jatkosopimuksen torstaina. Kun Messi kuuli seuralta, että sillä ei ole Espanjan liigan taloussääntöjen mukaan varaa pitää häntä, reaktio oli järkytys.

Nyt Messi joutuu etsimään uuden työnantajan ja uuden kodin perheelleen. Hänellä on puolisonsa Antonela Roccuzzon kanssa kolme lasta, jotka ovat syntyneet ja kasvaneet Barcelonassa.

Pelaajalla ei ollut valmiina varasuunnitelmaa, vaan Barcelonan kanssa käytyjen jatkosopimusneuvottelujen aikana hän hylkäsi tukun muiden seurojen tarjouksia.

Clarinin mukaan Messistä kiinnostuneita kuitenkin riittää. PSG:n ja Chelsean kerrotaan olevan jo supertähden perässä.

Lue lisää: Näin Barcelona perusteli Messin lähtöä – ”Meidän oli mahdoton hyväksyä”

FC Barcelonan puheenjohtaja Joan Laporta piti perjantaina lehdistötilaisuuden, jossa hän perusteli seuran ratkaisua.

– Olimme jo sopineet Messin kanssa viiden vuoden jatkosopimuksesta, mutta lopulta seuralle asetettu palkkakatto esti sopimuksen allekirjoittamisen. Messin kanssa palkat veisivät 110 prosenttia seuran tuloista. Korostan, että myös Leo halusi jatkaa Barcelonassa. Espanjan liiga asetti kuitenkin palkkakattomme nostamiselle ehtoja, joita emme missään tapauksessa voineet hyväksyä, Laporta selvitti.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?