Michael Ballackin poika on menehtynyt vain 18-vuotiaana - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Michael Ballackin poika Emilio, 18, on kuollut mönkijä­onnettomuudessa

Emilio Ballack kuoli tapaturmaisesti Portugalissa.

Michael Ballackin poika on menehtynyt vain 18-vuotiaana.

5.8. 17:23

Entisen jalkapallohuipun Michael Ballackin, 44, poika Emilio Ballack on kuollut vain 18-vuotiaana, uutisoi brittilehti The Mirror.

Emilion kerrotaan kuolleen mönkijäonnettomuudessa Portugalissa torstain aamuyönä paikallista aikaa. Onnettomuus tapahtui Ballackien Villas do Mar -kotitilalla.

Daily Mailin mukaan poliisi kertoi, että Emilio Ballack oli ajanut epätasaisella maaperällä, mönkijä oli kaatunut ja kuski oli jäänyt alle. Pelastushenkilökunnan elvytysyritykset eivät auttaneet ja 18-vuotias julistettiin kuolleeksi onnettomuuspaikalla.

Emilio oli yksi Ballackin ja hänen entisen vaimonsa Simone Lamben kolmesta lapsesta. Vuonna 2002 syntynyt Emilio oli lapsikatraan keskimmäinen.

Sosiaalisessa mediassa monet ovat ottaneet osaa Ballackin perheen suruun.

Michael Ballackin ystävä, Bayer Leverkusenin entinen seurapomo Reiner Calmund sanoi Bildille, että hänen ajatuksensa ovat vainajan omaisten luona.

– Tämä kaikki tekee kipeää, kipeää, kipeää, Calmund kommentoi. Hän oli aikoinaan vastuussa Michael Ballackin hankkimisesta Leverkuseniin.

Myös Ballackin entinen seura Chelsea otti osaa poikansa menettäneen isän suruun.

– Kaikki Chelseassa ovat järkyttyneitä ja surullisia kuullessaan Emilio Ballackin kuolleen kammottavan nuorena, 18-vuoden ikäisenä. Kaikki ajatuksemme ovat hänen isänsä Michaelin ja koko perheen luona surullisena aikana, Chelsea tiedotti.

Michael Ballackia pidetään yhtenä Saksan jalkapallomaajoukkueen legendoista. Seuratasolla hän tähditti Bayer Leverkusenin ja Chelsean lisäksi esimerkiksi Bayern Müncheniä.

Hän voitti mestaruuden kolme kertaa Bundesliigassa ja kerran Valioliigassa. Ballack viimeisteli Saksan paidassa 42 maalia, ja vuosina 2006–2010 hän toimi maajoukkueen kapteenina. Saksalainen päätti uransa vuonna 2012.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?