Neymar ja FC Barcelona pääsivät sopuun - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Neymar ja FC Barcelona pääsivät sopuun oikeus­riidoissaan – kyse kymmenistä miljoonista euroista

Spekulaatiot Neymarin paluusta Barcelonaan eivät ainakaan hiljene sovun jälkeen.

Brasilian Neymar (vas.) ja Argentiinan Lionel Messi naureskelivat sovussa Copa American finaalin jälkeen kaksi viikkoa sitten. Messin Argentiina voitti 1–0. Olisiko aika jälleen kypsä sille, että miehet pelaisivat yhdessä FC Barcelonan paidassa?

26.7. 22:07

Barcelona

Espanjalainen jalkapallojätti FC Barcelona tiedotti maanantaina, että seura ja sen ex-tähtipelaaja Neymar ovat ”päättäneet käräjöinnin sopuisasti”. Osapuolten vääntö oikeudessa koski Barcaa vuodet 2013–17 edustaneen Neymarin sopimuspykäliä.

Brasilialainen Neymar siirtyi Barcelonasta ranskalaisseura PSG:hen maailmanennätyssummalla 222 miljoonalla eurolla kesken viisivuotisen sopimuksensa Barcan kanssa. Vuonna 2016 jatkettuun sopimukseen sisältyi 64,4 miljoonan euron bonus sopimusjatkosta, ja suurin osa riidoista juontui tästä bonuksesta.

Vaikka osapuolet ovatkin käräjöineet, Barcelona on useampaan otteeseen havitellut Neymaria takaisin. Tällä hetkellä seuralla ei moiseen liene mahdollisuuksia talousvaikeuksiensa takia, mutta riitojen sopiminen avannee silti jälleen arvailuja 29-vuotiaan tähden paluusta Barcan paitaan.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?