Wayne Rooney päätyi noloihin kuviin - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Sammuneesta Wayne Rooneysta, 35, julkaistiin noloja kuvia vähäpukeisten naisten kanssa – futistähti pyysi poliisia apuun

Wayne Rooneyn ilta yökerhossa päättyi ikävästi.

Wayne Rooney (vas.) työskentelee nykyisin Derby Countyn managerina.

26.7. 21:47

Entinen Englannin jalkapallomaajoukkueen maalitykki Wayne Rooney, 35, joutui kääntymään poliisin puoleen, kun joukko hänestä otettuja valokuvia päätyi sosiaaliseen mediaan ja englantilaislehtien sivuille.

BBC uutisoi maanantaina, että Rooneyn juristit kertoivat tehneensä asiasta tutkintapyynnön. Noloissa kuvissa näkyy nukkuva Rooney ja vähäpukeisia naisia, jotka pilailevat hänen kustannuksellaan.

The Sun -lehden mukaan kyse oli kosteista jatkoista manchesteriläisessä hotellihuoneessa. Rooney tapasi kolme 21-vuotiasta naista yökerhossa lauantaina ja kutsui heidät viettämään iltaa yökerhon vip-tiloihin.

Sieltä matka jatkui hotelliin, jossa runsaasti viiniä nauttinut Rooney sammui tuoliin. Naiset ottivat tuolloin Rooneystä kuvia ja poseerasivat vähissä vaatteissa hänen rinnallaan.

Yhdessä kuvassa nainen pyllistää Rooneyn vieressä ja vilauttaa pikkuhousujaan. Toisessa kuvassa puolestaan Rooneyn takana sängyllä makaa vain alusvaatteisiin pukeutunut nainen.

Lue lisää: Real Madridin toppari taklasi rumasti Huuhkajien tähteä – punainen kortti heilahti

The Sunin mukaan Rooney harmistui kuvista, sillä ne oli otettu ilman hänen lupaansa. Ex-pelaaja on naimisissa ja neljän lapsen isä.

Yhden Rooneyn kanssa hotellihuoneessa olleen nuoren naisen äiti kertoi The Sunille, että naiset eivät kuvia ottaessaan tarkoittaneet pahaa, vaan halusivat vain pitää hauskaa.

Äitiä harmitti sekä naisten käytös että kuvien julkaisusta seuranneet vaikeudet.

Rooney on Englannin maajoukkueen kaikkien aikojen paras maalintekijä. Nykyään hän työskentelee Mestaruussarjan Derby Countyn managerina.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?