ESPN: Lionel Messi teki jatkosopimuksen FC Barcelonan kanssa - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

ESPN: Lionel Messi teki pitkän jatkosopimuksen FC Barcelonan kanssa

ESPN:n tietojen mukaan Messi suostui merkittävään palkanalennukseen.

ESPN kertoi Lionel Messin (kesk.) jatkavan FC Barcelonassa.

14.7. 16:39

Jalkapallon supertähti Lionel Messi on tehnyt viiden vuoden jatkosopimuksen pitkäaikaisen seuransa FC Barcelonan kanssa, kertoo ESPN lähteisiinsä vedoten.

ESPN:n lähteiden mukaan Messi suostui merkittävään palkanalennukseen. Messin edellinen sopimus oli yli 500 miljoonan euron arvoinen. Virallista tiedotetta uudesta sopimuksesta odotetaan lähipäivinä.

Messi ehti olla vapaana agenttina pari viikkoa sen jälkeen, kun hänen sopimuksensa päättyi heinäkuun alkaessa. 34-vuotiaan argentiinalaisen perässä on huhuiltu olleen ainakin ranskalaisen PSG:n ja englantilaisen Manchester Cityn.

Kuusi kertaa maailman parhaaksi jalkapalloilijaksi valittu Messi on pelannut Barcelonassa koko aikuisikänsä. Hän on voittanut katalonialaisten riveissä Mestarien liigan neljään otteeseen ja Espanjan liigamestaruuden 10 kertaa.

ESPN:n mukaan argentiinalainen on nyt lomailemassa ja juhlimassa viime viikonloppuna varmistunutta Copa American mestaruutta, joka oli hänen ensimmäinen arvoturnausvoittonsa maajoukkuepaidassa. Messi liittyy seurajoukkueensa vahvuuteen myöhemmin kesällä.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?