Victoria Beckhamista kerrottiin huvittava paljastus vuosien takaa – David Beckhamin kuitti kertoo paljon - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Victoria Beckhamista kerrottiin huvittava paljastus vuosien takaa – David Beckhamin kuitti kertoo paljon

Sven-Göran Eriksson yritti houkutella David Beckhamin Leicesteriin. Victoria Beckhamilla oli siihen sanansa sanottavana.

Victoria ja David Beckham ovat yksi maailman seuratuimmista pariskunnista. Kuva GQ-lehden Men Of The Year Awards -palkintogaalasta 2019.

10.7. 12:31

Ruotsalainen Sven-Göran Eriksson luotsasi Englannin miesten jalkapallomaajoukkuetta vuosina 2001–2006.

Noina vuosina maajoukkueen suurena tähtenä tuikki David Beckham.

”Becks” toi maajoukkueen ympärille suurta mediahuomiota, olihan hän tunnettu laajasti jalkapalloa seuraavan maailman ulkopuolellakin. Myös Beckhamin Spice Girls -yhtyeestä tunnettu poptähtivaimo, nykyään muotisuunnittelijana työskentelevä Victoria Beckham lisäsi median ja fanien kiinnostusta.

Eriksson muisteli vuosiaan Beckhamin aiheuttaman mediahärdellin keskiössä, kun hän puhui suositussa ruotsalaisessa Sommar i P1 -radio-ohjelmassa.

Eriksson kertoo, että ennen kuin Beckham siirtyi Real Madridiin, espanjalaisseuran johtoportaaseen kuulunut Emilio Butragueño oli tiedustellut, onko seura ostamassa ”playboyn vai ammattilaisjalkapalloilijan”.

Eriksson oli kehunut Beckhamia pelaajana ja ihmisenä, mutta huomauttanut yhdestä asiasta:

– Sanoin, että teillä tulee olemaan toisenlainen ongelma. Kun Beckham liittyy joukkueeseen, mitä ikinä teettekin, siitä tulee kaaos. Viittaan tällä tietysti faneihin, Eriksson kuvaili ohjelmassa Aftonbladetin mukaan.

Erikssonin mukaan Butragueño oli vastannut Real Madridin olevan tottunut supertähtiin. Pari kuukautta myöhemmin tämä oli kuitenkin soittanut takaisin ja todennut Erikssonin olleen oikeassa; kaaoshan siitä oli syntynyt.

Sven-Göran Eriksson ja David Beckham MM-kisoissa 2006.

Valmennusurallaan Englannin maajoukkueen lisäksi Meksikon, Norsunluurannikon ja Filippiinien maajoukkueita ja useita seurajoukkueita valmentanut Eriksson muisteli Sommar i P1 -ohjelmassa myös kohtaamistaan David ja Victoria Beckhamin kanssa vuonna 2010. Eriksson toimi tuolloin Mestaruussarjassa pelanneen Leicester Cityn valmentajana.

Beckham puolestaan oli pelannut vuodesta 2007 lähtien Yhdysvalloissa Los Angeles Galaxyssä.

He kohtasivat Lontoossa järjestetyssä gaalassa. Eriksson kertoo, että oli tietoinen Beckhamin loppumaisillaan olevasta sopimuksesta ja halusi tiedustella, voisiko supertähti harkita uransa päättämistä Englannissa ja Leicesterissä.

– David on kiltti ja nöyrä kaveri, joten hän ei halunnut tuottaa minulle pettymystä. Hän sanoi vain, että ”ehkä, voin harkita asiaa”, Eriksson sanoi.

Erikssonin mukaan paikalle saapui sitten Victoria Beckham. Tämä tiedusteli, mistä kaksikko keskusteli.

– Kun kerroin hänelle, hän katsoi minua päästä varpaisiin ja kysyi: ”Sven, pystytkö näkemään minut Leicesterissä?”. Minun oli myönnettävä, että ehkä en. Sitten David totesi kuivasti: ”Sven, edes Madrid ei ollut tarpeeksi hieno, kun olimme siellä”, ”Svennis” paljasti ohjelmassa.

David Beckham ei siis siirtynyt Leicesteriin. Hän pelasi pari kautta lainalla AC Milanissa ennen kuin päätti vuonna 2013 jalkapallouransa pariisilaisen PSG:n riveissä.

Liekö sattumaa vai ei, mutta sekä Milano että Pariisi ovat kuuluisia, ”hienoja” muotikaupunkeja.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?