Huippu-urheilijat kuvasivat salaa seksiaktinsa naisen kanssa – oikeus langetti vankeusrangaistuksen - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Huippu-urheilijat kuvasivat salaa seksiaktinsa naisen kanssa – oikeus langetti vankeusrangaistuksen

Sergi Enrich ja Antonio Luna saivat kahden vuoden vankeustuomion.

Antonio Luna (vas.) ja Sergi Enrich saivat vankeusrangaistuksen.­

19.1. 18:48

Kaksi espanjalaista huippujalkapalloilijaa on tuomittu kahdeksi vuodeksi vankeuteen seksivideon salakuvaamisesta ja levittämisestä. Vankeusrangaistus on ehdollinen. Lisäksi molemmille langetettiin 100 000 euron sakko. Asiasta kertoi Marca.

Oikeusistuin Espanjassa katsoi, että Sergi Enrich ja Antonio Luna syyllistyivät levittämään salaa kuvaamaansa videota, jossa he ovat intiimissä aktissa naisen kanssa. Sen sijaan myös syytettynä ollut jalkapalloilija Eddy Silvestre vapautettiin syytteistä.

Oikeudessa esitettyjen todisteiden mukaan naiselle selviää kesken aktin, että häntä kuvataan. Hän kielsi kuvaamisen. Tästä huolimatta video levisi nopeasti nettiin.

Välikohtaus sattui vuonna 2016, kun kaikki kolme pelaajaa edustivat Espanjan pääsarjaseura Eibaria.

Pahimmillaan futaajia uhkasi jopa viiden vuoden vankeustuomio. Pelaajat osoittivat katumusta ja hyvittivät uhrille korvauksena 110 000 euroa.

La Vanguardia-lehden mukaan oikeus katsoi, että pelaajat saattoi päästää ehdonalaisella tuomiolla, koska he tunnustivat tekonsa, maksoivat uhrille korvauksia ja osoittivat katumusta.

29-vuotias Luna on suurseura Sevillan kasvatti. Hän on myös pelannut Valioliigassa Aston Villan riveissä ja Italiassa. Luna nousi Espanjan maajoukkueportaikossa alle 21-vuotiaisiin saakka. Hän edustaa nykyisin toisella sarjaportaalla pelaavaa Gironaa.

30-vuotias hyökkääjä Enrich edustaa pääsarjaseura Eibaria. Jo vuodesta 2015 saakka joukkueessa pelannut Enrich on parhaimmillaan ollut seuralle tärkeä maalintekijä La Ligassa. Tällä kaudella hän on esiintynyt vielä 11 ottelussa ja toiminut myös joissain otteluissa kapteenina.

Oberstdorfin MM

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?