Maradonan viimeiselle naisystävälle karu kohtelu – ei päässyt jättämään jäähyväisiä läheisten kanssa: ”Häpeällistä” - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Maradonan viimeiselle naisystävälle karu kohtelu – ei päässyt jättämään jäähyväisiä läheisten kanssa: ”Häpeällistä”

Ex-vaimo Veronika Ojeda sekä Maradonan poika ja tytär olivat paikalla presidentinlinnan yksityistilaisuudessa.

Rocio Oliva edusti Maradonan rinnalla muun muassa lokakuussa 2017 FIFA:n palkintojenjakotilaisuudessa Lontoossa.­

26.11.2020 16:52

Keskiviikkona menehtyneen jalkapallolegendan Diego Maradonan viimeinen naisystävä on raivoissaan.

Maradonan rinnalla vuoteen 2018 asti elänyt Rocio Oliva on kertonut argentiinalaismedialle, että häntä ei päästetty sisään yksityistilaisuuteen, jossa muut Maradonan läheiset hyvästelivät rakkaansa. Asiasta kertoi argentiinalaismediaa lainannut Aftonbladet.

60-vuotiaana kuolleen Maradonan ruumis kuljetettiin torstai-iltana Buenos Airesin presidentinlinnaan Casa Rosadaan. Siellä suurin osa Maradonan perheestä ja läheisistä jätti legendalle jäähyväiset yksityistilaisuudessa myöhään yöllä.

Oliva, 29, jätettiin tylysti porttien ulkopuolelle.

– Tämä on häpeällistä. En tiedä, miksi he tekivät näin. Kaikki muut päästettiin sisään, muttei minua. Minulle sanottiin, että tule takaisin aamulla kuudelta, kun paikka aukeaa yleisölle, Oliva vaikeroi.

– Olin hänen viimeinen kumppaninsa, mutta kukaan ei ymmärrä sitä. Tämä loukkaa minua, ja tämä loukkaa myös Diegoa, Oliva sanoi.

Oliva ylisti medialle Maradonan ainutlaatuisuutta ihmisenä.

– Hän oli mahtava ihminen, aivan uniikki persoona ja tärkeä minun elämässäni. Hänen sydämensä oli puhdasta kultaa. Harvoilla ihmisillä on niin suuri sydän kuin hänellä, Oliva ylisti.

Maradonan ja Rocio Olivan hellä hetki Davis Cupin tennisottelussa Argentiina–Italia helmikuussa 2017 Buenos Airesissa.­

Paikalla presidentinlinnan yksityistilaisuudessa olivat muiden muassa Maradonan ex-vaimo Veronika Ojeda, poika Dieguito Fernando ja tytär Jana. Italiassa asuva Diego Junior ei päässyt paikalle, sillä tämä oli Napolissa sairaalahoidossa koronaviruksen takia.

Paikalla olivat myös vuoden 1986 maailmanmestarit Sergio Batista, Jorge Burruchaga, Carlos Tapia, Oscar Ruggeri, Oscar Garré ja Ricardo Giusti sekä vuoden 1990 MM-kisoissa Argentiinan maalia vartioinut Sergio Coycochea.

Tuhannet ihmiset kävivät jättämässä jäähyväisensä Maradonalle Buenos Airesin presidentinlinnassa.­

Nykyisistä tähtipelaajista esimerkiksi Maradonan entistä seuraa Boca Juniorsia edustavat Carlos Tezez ja Ramon Abila kunnioittivat tilaisuutta läsnäolollaan.

Joukkue oli palannut Brasiliasta muutama tunti aiemmin. Boca Juniorsin piti kohdata Brasiliassa Porto Alegre Copa Libertadores -liigan ottelussa, mutta matsi siirrettiin Maradonan kuoleman vuoksi.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?