Zlatan Ibrahimovic hermostui videopelijätille: ”Kuka on antanut luvan käyttää nimeäni ja kasvojani?” - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Zlatan Ibrahimovic tulistui supersuositun videopelin tekijöille: ”Kuka on antanut luvan käyttää nimeäni ja kasvojani?”

Zlatan Ibrahimovic närkästyi peliyhtiö EA Sportsille.

Zlatan Ibrahimovic suuttui videopelijätille nimensä ja kuvansa käyttämisestä.­

24.11.2020 10:48

Jalkapallotähti Zlatan Ibrahimovic on närkästynyt peliyhtiö EA Sportsille nimensä ja kuvansa käytöstä erittäin suositussa Fifa-videopelissä.

– Kuka on antanut FIFA EA Sportsille luvan käyttää nimeäni ja kasvojani? FIFPro? En käsittääkseni ole Fifpron jäsen. Jos olen, se on tapahtunut jollain kummallisella liikkeellä. En taatusti ole antanut Fifalle tai Fifprolle lupaa tehdä rahaa avullani, Ibrahimovic kirjoitti Twitterissä.

Fifpro on jalkapallon pelaajayhdistysten kattojärjestö ja Fifa jalkapallon kansainvälinen lajiliitto.

– Joku on tehnyt nimelläni ja kasvoillani voittoa kaikki nämä vuodet ilman minkäänlaista sopimusta. On aika tutkia asia, ruotsalaistähti jatkoi.

EA Sports reagoi Ibrahimovicin tviitteihin sanomalla, että yhteistyö Fifpron kanssa hyödyttää pelaajia ja pelaajayhdistyksiä. EA Sports kertoi tekevänsä yhteistyötä lukuisten liigojen, joukkueiden ja yksittäisten henkilöiden kanssa.

Ibrahimovic on viimeistellyt kuudessa Italian Serie A:n pelissään kymmenen osumaa ja johtaa maalipörssiä.

Juttua muokattu 24.11.2020 kello 18.26: Lisätty jutun loppuun EA Sportsin reaktio Ibrahimovicin tviitteihin. Poistettu uutistoimisto TT:n tieto, että Fifprolla ei ole sopimusta EA Sportsin kanssa, vaan sopimus on Ibrahimovicin seuralla AC Milanilla.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?