Marcus Forssia huhutaan jätti­seuraan – Huuhkajiin noussut maali­pyssy otti nyt kantaa kohupäätökseensä: ”Vaikutus on ollut valtava”

Huhujen mukaan Marcus Forssista ollaan kiinnostuneita Saksassa.

Marcus Forss edusti Pikkuhuuhkajia viime lokakuussa.

7.11.2020 21:08

Brentfordin ja Huuhkajien hyökkääjää Marcus Forssia viedään kovaa vauhtia Saksaan. Teamtalk-sivuston mukaan Forss kiehtoo Bundesliigan jättiseura Dortmundia ja Union Berliniä tammikuun siirtoikkunassa.

Sivuston mukaan Dortmundin skoutit ovat iskeneet silmänsä Forssiin, ja seura haluaisi kiinnittää 21-vuotiaan suomalaisen riveihinsä jo tammikuussa. Teamtalk kertoo, että Dortmund suunnittelisi lainaavansa Forssin vielä kevätkaudeksi takaisin Brentfordiin.

Myös Union Berlin on tiettävästi Forssin kannoilla. Teamtalkin mukaan maaliahne hyökkääjä on heidän ykköskohteensa siirtomarkkinoilla.

Forss kommentoi hiljattain Championship-joukkueensa Brentfordin YouTube-kanavalla tuoretta kutsuaan Huuhkajiin.

Hyökkääjällä on ensi viikolla mahdollisuus debytoida Huuhkajissa maaotteluissa Ranskaa, Bulgariaa tai Walesia vastaan.

– En meinannut uskoa, kun managerini kertoi valinnasta. On valtava kunnia, että kutsutaan mukaan Suomen miesten maajoukkueeseen. Isoisäni pelasi maajoukkueessa myös. Se lisää oman kutsuni merkitystä, Forss kiitteli nyt.

Hänen isoisänsä Rainer Forss pelasi 18 maaottelua.

Forss sivusi haastattelussa myös viime kaudella kovasti kuohuttanutta päätöstään olla pelaamatta Suomen U21-maajoukkueessa, Pikkuhuuhkajissa.

Forss keskittyi tuolloin mieluummin seurajoukkueuraansa AFC Wimbledonissa, jossa oli lainalla.

– Jokaisella päätöksellä on tietenkin positiiviset ja negatiiviset puolensa. Lopulta minun näkökulmastani, ja oikeastaan kaikkien näkökulmasta, oli hyvä päätös pelata miesten otteluita Wimbledonissa, eikä lähteä. Vaikutus uralleni on ollut valtava, Forss, 21, sanoi.

Forss teki League Onen AFC Wimbledonille 19 pelissä 11 maalia, ennen kuin loukkaantui.

Forssin Pikkuhuuhkajien välttely oli kuuma puheenaihe suomalaisessa jalkapallossa. Miesten maajoukkueen päävalmentaja Markku Kanerva vaati pelaajalta sitoutumista vuosi sitten.

Hyökkääjä puolestaan avasi IS:lle välikättä, johon oli joutunut. Hän olisi saanut lähteä junnumaajoukkueen mukaan, mutta olisi voinut menettää seurassa asemansa. Päätös oli jäädä Lontooseen.

Suomalaishyökkääjä tuli vaihdosta kentälle 66 minuutin jälkeen lauantaina, kun Brentford pelasi maalittoman tasapelin Championshipissa Middlesbroughta vastaan. Hän on laukonut tällä kaudella jo kuusi maalia Brentfordille.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?