Futistähti Paul Pogba uhkaa brittilehteä oikeustoimilla - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Futistähti Paul Pogba uhkaa brittilehteä oikeustoimilla

Manchester Unitedin tähtipelaaja Paul Pogba suuttui lehtitiedoista.

Paul Pogba ei hyväksy The Sun -lehden toimia.­

27.10. 11:19

Valioliigaseura Manchester Unitedin ranskalaispelaaja Paul Pogba uhkaa ryhtyä oikeustoimiin brittiläistä The Sun -lehteä vastaan.

Pogba tuomitsee Instagram-tilillään valheelliseksi uutisen, jonka mukaan hän boikotoisi Ranskan maajoukkuetta presidentti Emmanuel Macronin islamin uskoon liittyvien kommenttien takia.

Macron on päätynyt ranskalaisopettajan surman jälkeen sanasotaan muun muassa Turkin presidentti Recep Tayyip Erdoganin kanssa. Macron tuomitsi terroriteon ja on vaatinut radikaalin islamin suitsimista.

Sky Sports vahvistaa, että uutinen Pogban maajoukkueboikotista on lähtöisin The Sun -lehdestä. Pogba kiisti asian jyrkästi sosiaalisessa mediassa.

– Sun teki sen taas... levittää sataprosenttisesti perätöntä uutista. Olen kauhistunut, vihainen, järkyttynyt ja turhautunut, kun minusta revitään täysin perättömiä otsikoita, Pogba tuomitsi lehden uutisen.

– Ryhdyn oikeustoimiin kustantajaa ja näiden täysin väärien uutisten levittäjiä vastaan.

Islaminuskoinen Pogba on pelannut Ranskan maajoukkueessa 72 ottelua ja tehnyt niissä kymmenen maalia. Hän pelasi Ranskan maailmanmestarijoukkueessa 2018.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?