Hulk avioitui ex-vaimonsa siskontytön kanssa - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

Brassitähti nai ex-vaimonsa siskontytön – sotkuinen perhedraama tuli julkisuuteen: ”Kuin olisin haudannut tyttäreni elävältä”

Jalkapallotähti Hulk, 34, on keskellä sotkuista perhedraamaa.

Jalkapallotähti Hulk on nykyään naimisissa ex-vaimonsa siskontytön kanssa.­

16.9. 12:07

Brasilialainen jalkapallotähti Hulk, oikealta nimeltään Givanildo Vieira de Sousa, on ollut suhdekohun keskeltä viime vuoden lokakuusta lähtien.

Tuolloin paljastui, että hyökkääjä oli alkanut seurustella ex-vaimonsa Iran Angelo de Souzan siskontytön Camila Souzan kanssa.

Hulk, 34, erosi vaimostaan mediatietojen mukaan kesällä 2019. Seurustelusuhde Camila Souzan kanssa alkoi siis vain pari kuukautta avioeron jälkeen. Maaliskuussa 2020 kerrottiin, että Hulk ja 31-vuotias Camila olivat menneet naimisiin.

Hulk vaimonsa Camilan kanssa syyskuussa julkaistussa kuvassa:

Ex-vaimo Iran Angelo de Souza, 33, on nyt avannut sanaisen arkkunsa erikoisesta perhedraamasta. Siskontyttö Camila sai kuulla kunniansa portugalilaislehti Recordin haastattelussa.

– Herään ja käyn nukkumaan ymmärtämättä, miksi tämä kaikki tapahtui minulle. Hän (Camila) oli minulle kuin tytär, de Souza totesi.

– On kuin olisin haudannut tyttäreni elävältä, hän sanoi.

Iran Angelo de Souzan mukaan hän ”uhrasi omia unelmiaan”, jotta Camilan unelmat voisivat toteutua.

– Annoin kaikkeni sille tytölle siitä lähtien, kun hän tuli maailman. Enkä puhu ainoastaan materiaalisista asioista, joita on helppo antaa kun on rahaa. Puhun rakkaudesta, huomiosta, kunnioituksesta... kaikesta. Hän tunsi minun heikkouteni, epävarmuuteni, tuskani, pelkoni ja hän sai minulta ehdotonta rakkautta, de Souza kertoi haastattelussa.

Iran Angelo de Souzalla on Hulkin kanssa kolme yhteistä lasta. Pariskunta oli naimisissa 12 vuotta. Hulk on nyt siis naimisissa lastensa serkun kanssa.

Brittilehti DailyMailin mukaan Hulk on aiemmin vakuuttanut, ettei pettänyt ex-vaimoaan Camilan kanssa. Jalkapallotähden mukaan hän halusi erota, koska ei ollut suhteessa onnellinen. Hän kertoi, että oli alun perin pysynyt suhteessa, koska Iran tuli raskaaksi.

– Avioliittomme ei syntynyt rakkaudesta, ei intohimosta, ei mistään. Oli vahinko, että tulit raskaaksi, Hulk totesi Instagramiin lataamallaan videolla DailyMailin mukaan.

Hulk lisäsi, että oli kuitenkin tukenut ex-vaimoaan siitä lähtien, kun tämä tuli raskaaksi.

Brasilian maajoukkueessakin pelaava Hulk edustaa tällä hetkellä kiinalaista Shanghai SIPG:tä. Hän on aiemmin pelannut muun muassa Pietarin Zenitissä ja Portossa.

Artikkeliin liittyviä aiheita

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?