JVG yllätti 11-vuotiaat tytöt täydellisesti - Jalkapallo - Ilta-Sanomat

JVG yllätti 11-vuotiaat tytöt täydellisesti – hiipi salaa mukaan valokuvaan ja maksoi pitkään odotetun matkan Helsinkiin

Jare ja VilleGalle ovat osallistuneet jo useampana vuonna Helsinki cupiin sponsoroimalla yhden joukkueen osallistumisen.

JVG järjesti TPV:n tytöille iloisen kesäyllätyksen.­

10.7. 17:54

Äärimmäisen suosittu kotimainen rap-duo JVG eli Jare ja VilleGalle tunnetaan myös suurina urheilun ystävinä.

Kaksikko osallistui omalla tavallaan lauantaina päättyvään suureen jalkapallon junioriturnaukseen, Helsinki cupiin. Räppärit nimittäin sponsoroivat Tampereen Pallo-Veikkojen 11-vuotiaiden tyttöjen osallistumisen turnaukseen.

TPV:n vastuuvalmentaja Teemu Karhu vahvisti asian Ilta-Sanomille ja kertasi turnausviikon ikimuistoisia tapahtumia.

– Ennen turnauksen ensimmäistä peliä oltiin ottamassa alkulämpöjä. Olin sopinut JVG:n kanssa, että he tulevat paikan päälle. Sitten hämäsin tyttöjä, että otan heistä joukkuekuvan. JVG:n kaverit hiipivät kuvaan mukaan, eivätkä tytöt tajunneet yhtään, Karhu kertoo.

– Sitten, kun tytöt lopulta huomasivat, olihan reaktio iloinen ja yllättynyt. Osa pelaajista on kuitenkin ihan JVG:n superfaneja. Kova juttu ja joukkue tulee tämän muistamaan aina.

JVG esiintyi myös Huuhkajien EM-kisapaikan kunniaksi järjestyssä juhlassa marraskuussa 2019 Kansalaistorilla.­

Palloliiton tyttöjalkapallon kehityshankkeessa mukana oleva Karhu jakoi Twitter-tilillään joukkuekuvan, jossa JVG:n kaksikko poseeraa joukkueen kanssa.

Karhu kiittelee lämpimästi JVG:tä sponsoroinnista. Hän kertoo, että kesän aiemmat turnaukset peruuntuivat koronaviruksen myötä, mutta JVG:n avulla he pääsivät mukaan Helsinki cupiin.

– Tämä on iso ja kallis turnaus, mutta herrat kustansivat koko reissun. Ilman heitä osallistuminen ei olisi onnistunut, joten arvostan kovasti.

JVG on valinnut jo useampana vuonna kummijoukkueen Helsinki cupiin. Tällä kertaa valinta osui tamperelaisiin Karhun lähettämän hakemuskirjeen perusteella.

Rap-duo lahjoitti joukkueelle myös pelipaidat, joita TPV:n tytöt ovat turnauksen ajan käyttäneet.

– Tytöt eivät meinanneet vielä pari yötä nukuttuaankaan uskoa, että saavat paidat omaksi, Karhu naureskelee.

TPV:n turnaus sujui – uusien pelipaitojen ja julkkisräppäreiden kannustamana – mainiosti. Joukkue voitti kuudesta pelistään neljä ja eteni hienosti välieriin asti. Välierissä HJK osoittautui paremmaksi. Lopulta TPV sai pronssiset mitalit.

JVG:n jäsen Jare Brand tviittasi sponsoroinnista keskiviikkona.

Medialle JVG:n jäsenet eivät halunneet asiaa tarkemmin kommentoida, mutta vahvistivat, että he ovat jo useampana vuonna Helsinki cupiin liittyen tehneet samanlaisen tempauksen.

Osion tuoreimmat

Luitko jo nämä?